Vērojumi Komunāri ziņo Kalendārs Par komūnu Vecāki vērojumi Vecāki vērojumi
Members
aborigens
[info]aborigens
Add to Memories
Tell A Friend
The longest word in the dictionary that is not a scientific neologism: floccinaucinihilipilification. The act of saying something is without value.
divdabis
[info]divdabis
Add to Memories
Tell A Friend
kas ir noticis un kas tālāk
pēdējais gads ir bijis raibs kā dzeņa vēders. vispirms mani atsēdināja darba jautājumi, kur atkal nonācu nulles punktā, un es apņēmos vairs nesaistīt ar humanitārajām aprindām, tomēr kaut kā pusgads, kurā biju bez darba, ļāva gan iekrāt radošo pieredzi, kas vēlāk veiksmīgi noderēja šogad. biju arī piedzīvojumos un pigoros, piemēram, pamestās ēkās. varbūt es atradu sevi, lai atkal sevi pazaudētu nākotnē, bet es par to domāt nevēlos. baudu to, kas man ir.

mani plāni - tikko nosūtīju rakstu zīnam, AN būs atklāšana, kur publicēta eseja, mēģināšu veidot tulkojumu "Strāvai", varbūt sanāks kaut ko "Punctum" iesūtīt, bet nevar aizmirst, ka ir vasara, vēl es esmu jauna, un man gribas arī atpūsties.

čiu riu.

Sajūtas:: grateful

prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Brūte force
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Ofae
Imants Daksis

Tags:

prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
"A feast coming in,
An Arabian night with a taste of salt,
Fond good-byes and Good Lord! There you are!
These boxes with cats, these eggs that must not be broken,
These sailors' cries and rope thrown down
On the dock for tying,
Seeing the world itself arriving."
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Rīgas Laiks, 2005.-2024. gada numuri LNB arhīvā. Kad nav, ko darīt.

“Guļu gultā, lasu Buņinu: “Neapolē, Kamaldoli klosterī virs Vomero ik pa stundas ceturksnim dežurējošais mūks dauza pa ceļļu durvīm:

“Badate, è possato un quarto d’ora della vostra vita.”¹

Uldis Tīrons, Redaktora dienasgrāmata, RL, 02.2005

¹ “Ieklausieties, ir pagājis vēl viens stundas ceturksnis no jūsu dzīves.””
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
acrimeacrimeacrimeacrime
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
"Antoninus Liberalis said that Iphigenia was transported to the island of Leuke, where she was wedded to immortalized Achilles under the name Orsilochia."

Island of Leuke = острів Зміїний, aka "русский корабль, иди на хуй"
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Les Attitudes Spectrales @Laska

Tags:

prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
"But you see, it's not me, it's not my family
In your head, in your head, they are fighting"
aborigens
[info]aborigens
Add to Memories
Tell A Friend
Citskovskis kļūst par JKP premjera kandidātu. Kā teica Vorhols, kad viņu sašāva - au, nesmīdiniet mani, man ir sāpīgi.
slepkava
[info]slepkava
Add to Memories
Tell A Friend
Jo vecāks palieku, jo vairāk nepateiktu komentāru, un arī paklusēt esmu iemācījies. No otras puses ar vien mazāk cilvēku ar ko gribētos parunāties un dalīties.

Šodien pabiju krustēva bērēs un pa ceļam uz notikuma vietu uzzināju, ka krustbērnam ir jānes krusts priekšā visiem, kas piedalās, kad izvada aizgājēju.

Pastaigājos ar krustu gana cienīgi, neaizskrēju prom no visiem un arī ar pieri neielikos zemē viņu nēsājot, bet sajūta kā es būtu nokļuvis kaut kādā filmēšanas laukumā, kur man ir jādara pilnīgi neiespējamas lietas, lai izdzīvotu. Kārtējo reizi vienkārši fiziski atrados tajā vietā, bet mentāli dvēsele bija aizceļojusi prom.
watt
[info]watt
Add to Memories
Tell A Friend
Anthropic Fable 5 (Extra effort)
principā /end thread. nav ko pielikt vai atņemt.

w: I would like to try the "explain a joke" experiment with you. ... tālāk ... )

Tags:

[info]hessin
Add to Memories
Tell A Friend
Tā tā tā, kurš nav nocirtis savas pa-pa-papeles?
mazaa_maasa
[info]mazaa_maasa
Add to Memories
Tell A Friend
847. Smadzeņlietas
Pirms gandrīz 2 nedēļām sāku lietot mio-inozitolu, lai regulētu kortizola iedarbību.
Pēc dažām dienām sapņoju, ko neatceros darījusi kādu gadu vai ilgāk. Pameklēju internetā, vai varētu būt saistīti, un tiešām tā ir - palīdz ar iemigšanu un noturēt REM fāzi.

Vienā no sapņiem redzēju māsīcu, ar kuru sanāca pārtraukt "draudzību" pēc vienām domstarpībām.
Citā sapnī biju ar brāli kaut kādā augstskolā, bija sācies karš/militārs uzbrukums tam reģionam, un tad es atrados vienā telpā vairākiem cilvēkiem un sāku sadraudzēties ar JASP.ER biedriem. Pamodos gan diezgan nobijusies.

KKādas apziņas un zemapziņas lietas velk ārā tas līdzeklis :D

Pēdējās 2 naktis gan neko neatceros sapņojusi.

Vakar aizgāju uz hidroterapiju "baseinu". Ļoti sen nebiju bijusi tik iemērkusies ūdenī.
Un atkal bail (ka tik hlors nenotrigerē astmu, ka tik tie burbuļi nenojauc sirds ritmu, ka tik nenoslīkstu, ka tik nenoģībstu, utml.) un disociācijas sajūtas, bet mēģināju sevi nomierināt. Beigās aizgāju arī uz parastā baseina daļu, pārbaudīt vai vēl varu papeldēt - 150m sanāca, pēc tam vairs spēka nebija :/
Un tad vakarā aizgāju uz dejošanu. Tur gan bija forši šoreiz ar dejubiedriem, un pleijliste arī uzrunāja vairāk kā citas reizes. Sāku pat domāt varbūt pat varētu kādu dejošanas workshop atkal apmeklēt.

Bet kopumā - ja esmu viena ar savām domām, tad man no visa bail. Ja kkas novērš uzmanību, tad ir ok. Vēl labāk, ja jākustās un ir kompānija.
aborigens
[info]aborigens
Add to Memories
Tell A Friend
Skat, Gobzema saraksts arī klāt. Fun.
aborigens
[info]aborigens
Add to Memories
Tell A Friend
Noskatījos Bertoluči "Konformistu" (1970) gnidrologam par godu. Normālība, fašisms, dzeja, skaistas sievietes. Pilns komplekts.
[info]hessin
Add to Memories
Tell A Friend
Visbezjēdzīgākā lieta ir ceļot pa pasauli un restorānā pasūtīt lasi.
jim
[info]jim
Add to Memories
Tell A Friend
"What I keep coming back to: saying "I need help" directly is an act of care toward the other person. It means trusting them enough to be legible. It means not making someone work to find the request. Clarity can be warm. Not making someone guess is its own form of respect."

(uziets reditā)
aborigens
[info]aborigens
Add to Memories
Tell A Friend
Noskatījos pāris Kulberga dienas atskaišu video. Neierasti, ka sakarīgs un interesants premjers vienlaicīgi.
Par komūnu
Acīmredzamais - neticamais Latvijas medijos
Name: Acīmredzamais - neticamais Latvijas medijos
Kalendārs
Back Februāris 2022
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728