Vērojumi Komunāri ziņo Kalendārs Par komūnu Vecāki vērojumi Vecāki vērojumi
Members
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Ar jautru un atvērtu prātu "Tu esi mans īpašums" skanētu ļoti mīļi un komplimentējoši
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Kurzemes Šveicē (veloopera 3 daļās)

Tags:

prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Lēdijas un džentelmeņi, ir arī labas ziņas - mūsu ātrums ir lielāks, kā domājām.
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Apbrīnojami, kāds tilpums putekļu spēj blīvi ietilpt S-Type maisiņā, kurus, visticamāk, šuj nevis Ogrē, bet aiz Hormuza šauruma, jo šobrīd nav atrodami nevienā no trīs dažādu zīmolu lielveikaliem, ko šodien apbraukāju.
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Gladiator II (2024)

Tags:

martcore
[info]martcore
Add to Memories
Tell A Friend
raksta mums viens no galvenajiem futbola insaideriem fabricio romano

" The Real Oviedo fan who racially abused Marcus Rashford has been sentenced to 𝟗 𝐌𝐎𝐍𝐓𝐇𝐒 in prison.
He was screaming racial slurs while Rashford took a corner in front of him, with everything captured on camera. He can avoid prison by paying a €𝟐,𝟎𝟎𝟎 fine, attending a mandatory anti-racism program and accepting a 𝟑-𝐘𝐄𝐀𝐑 ban from football stadiums." 

info no dažādiem avotiem ir nedaudz pretrunīga, taču principā viss laikam kaut kā tā
un šajā sakarā man ir radies jautājums (es galīgi neesmu rasisma vai pat bodīnegatīvisma piekritējs aurošanā no tribīnēm) - a ja iesēžas kamerā, viss pārējais vairs nedarbojas?  monetārā soda, programmas un bana tad nav?
honeybee
[info]honeybee
Add to Memories
Tell A Friend
Kafijas pupiņu burciņa (par kuru bērni dievojās, ka nekur nav redzējuši) atradās, un burciņā savukārt atradās vārīta rozmarīna atliekas
mazaa_maasa
[info]mazaa_maasa
Add to Memories
Tell A Friend
845.
Nedēļa Bangkok, nedēļa Chiang Mai un vēl dažas dienas Kuala Lumpur. 
It kā jau nav daudz laika pagājis, bet liekas, ka mūžība jau pagājusi kopš Songkran svinēšanas, jaunu cilvēku iepazīšanas, vietu apmeklēšanas, iespaidu gūšanas un visa pārējā. Tik daudz saules, karstuma, krāsu, garšu, pārdomu. Citi dienas ritmi, citas kultūras un tradīcijas. 

Iespaidi )

Un tad vakar atgriezos Taivānā - pelēkā, netīrā, lietainā, vēsā Taivānā. Un man te viss riebjas.
Tā ir kā zīme, ka te tiešām nav mana vieta.
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Juuso Paason Tulevat Käsitteet, Ringhold, Edgars Rubenis @Aleponija

Tags:

prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Stroodely
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Desperately interesting
aborigens
[info]aborigens
Add to Memories
Tell A Friend
Pateicoties PB izlasīju Ilze Sperga. Mūsu laime ir nejauša. Par Arta Ostupa dzejas krājumu “Patiesība”
Citādi nebūtu. Un tiešām. Ja kādu, kas nespēj lasīt grāmatas, kaut kas spēj mierināt, tad tas ir šis teksts.
martcore
[info]martcore
Add to Memories
Tell A Friend
drīz būs klāt vasara un autokabrioletu laiks

vienmēr interesanti, a kā kabrioleti parkojas
zem brīvām debesīm - lietus var sākties
zem koka - vārnas piekakās salonu

taču atrodas cilvēki, kas grib braukāt kā floridā vai kalifornijā
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Ready to give a s&*t about organics found on Mars
watt
[info]watt
Add to Memories
Tell A Friend
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Atcerējos, ka tēzi, ka Visumam kļūstot vecākam un paātrināti izplešoties, laika plūdums paātrināsies, izvirzīju matemātikas stundā un gāju pie tāfeles pierādīt, pat uzzīmēju grafiku. Kas mani toreiz rāva aiz mēles, nezinu.
honeybee
[info]honeybee
Add to Memories
Tell A Friend
Vot kā dzīvo cilvēki, kuriem viss ir sakārtots?
Man sakārtota ir burtiski viena lieta: rīta kafijas pupiņas atrodas iepriekš iesvērtā burciņā.
Šorīt burciņa nebija savā vietā, pavadīju 15 minūtes, mēģinot saprast, kā uzvārīt kafiju.
[info]hessin
Add to Memories
Tell A Friend
"Saprotiet, viņi ir strādājuši dažādās sistēmās. Tas nav "24 cilvēki, ko viņi dara dienā". Mēs vilkām informāciju no repozitorija, kur atrodas kods, kurš to kodu ir rakstījis. Lai mēs varētu pierādīt, ka tieši šis cilvēks rakstījis to kodu, tas cilvēks rakstīja to... Tas bija jāpārskata. Terabaiti informācijas!"
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/26.04.2026-corporate-solutions-un-uzbekistanas-programmetaji-valsts-pasutijumos-sab-sanemis-pretrunigu-informaciju.a644610/

git log terabaitos? o'rly??
honeybee
[info]honeybee
Add to Memories
Tell A Friend
Es, izrādās, tieši pirms 20 gadiem nopirku akvāriju.
aborigens
[info]aborigens
Add to Memories
Tell A Friend
pirms 20 gadiem es pat nenojautu par cibas eksistenci; pirmais mans ieraksts ir 3 gadus vēlāk
Par komūnu
Acīmredzamais - neticamais Latvijas medijos
Name: Acīmredzamais - neticamais Latvijas medijos
Kalendārs
Back Februāris 2022
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728