gerard ([info]gerard) rakstīja [info]asmens kopienā,
@ 2006-09-06 09:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:rokas niez :D

Toolshop.de jeb pāris metamie nazīši LV vairāk

Vārdu sakot paslavēja man Faka nazi vienā no iepriekšējiem topikiem. Sagribējās. Karte ir, nauda - arī, angļu mēle problēmas nerada. Cēli iebridu oficiālajā nažu tirgotavā un sāku raudzīties pēc naudas iztērēšanas objekta. Piezīme- viņiem ir gļukains saits- kā pārslēdzās uz angļu mēli, tā jāsāk saita browsēšana no saknes kataloga. Vēl par saitu jāatzīmē, ka man ir ļoti labs interneta pieslēgums, bet diezgan bieži lapa bija jārefrešo, jo negribēja vērties.

Tā kā metamo nazīšu man vēl nebija un tepat pa Rīgas veikaliem skraidot biju noķēris tikai iesnas, tad uzreiz pasūtiju vairākas mantiņas, un proti:

Small Faka (divus gabalus)

Böker Bailey Mini Bo-Kri 

Nieto Wurfmesser Set (Nieto divu nazīšu komplektu, btw- tādus pirms pāris dienām manīju uz Jūrmalas šosejas vienā no Rimi veikaliem)

Pasūtijuma formēšana, apmaksa, e-mail apstiprinājums- viss skaisti. Pat uz manu jautājumu: "Cik operatīvi tiek piegādāts uz Latviju?" saņēmu atbildi tajā pašā dienā- sak tikai 5 dienas. Tik tālu viss skaisti. Ij pasūtijums + rēķins izdrukāts, saņemts e-mail. Tālāk veicot skatu internetbankā konstatēju, ka no manis grib mazāk naudiņas :D Hmm, dīvaini, bet nu neies jau prasīt, kālab tā :D Galu galā e-mail formā apstiprinājums saņemts par visu augstāk aprakstīto.

Pagāja piecas dienas, pagāja desmit. Sāku jau domāt - ar ko kašķēties un kādā veidā, kad tomēr vakardien (kopā bija pagājušas 12 dienas) beidzot saņēmu laipnu aicinājumu no Latvijas Pasta ierasties pēc sīkpakas. Šorīt aizskrēju un konstatēju, ka ne jau velti ir man mazāk naudiņas noņēmuši- ir nevis pilns Nieto nažu komplekts, bet viens Nieto nazītis, nevis divi Small Faka, bet viens, toties Böker Bailey Mini Bo-Kri ir. Acīm redzot vāciešiem ar angļu mēli štruntīgi vai arī necienīgi izturās pret letiņiem- nezinu. Tā kā lieku naudu noņēmuši nost nav- domāju, ka nekašķēšos, bet vai nākotnē tur pasūtīšu mantas- vēl padomāšu.

Kādas ir pirmās pārdomas par ieguvumiem?

  1. Nieto nazītis- tādus veikalos tepat var iepirkt un domāju, ka komentēt nav ko- gan jau ar viņiem visi lokālie nažu metēji jau ir izspēlējušies.
  2. Small Faka - domāju, ka funkcionāli un smaguma ziņā varētu būt ērtākais. Tā sakot- izcili prasts, bet funkcionāls. Ofisa durvīs viņu nemetīšu- tuvākajā brīvajā brīdī plānoju notestēt.
  3. Böker Bailey Mini Bo-Kri - tas  man tāds mīļumiņš kolekcijai :D Vislielākais no nazīšiem, bet par funkcionalitāti varēs spriest pēc testiem- subjektīvi viņam vairāk piestāv plauktā stāvēt un nedaudz bailes viņu ātru roku sabeigt.

Tādas lietas- ja kādi jautājumi vai komentāri - lūgtum rakstīt un centīšos atbildēt.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mako
2006-09-06 18:34 (saite)
Cik viss izmaksāja?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gerard
2006-09-07 09:46 (saite)
45-46 LVL ar visu ieskaitot piegādi.
Attiecībā uz piegādi: ja pērk pa summu 50-100 EUR, tad piegāde 6.5 EUR, ja virs 100 EUR, tad EU robežās piegāde pa velti. Ja zem 50 EUR, tad piegāde 15 EUR :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]noos_
2006-09-08 23:50 (saite)
Ar skaudību lasu un siekalojos :)
Nu jā, Faka visfunkcionālākais izskatās. Mini Bo-Kri tomēr asmenis pārāk neērti robains, it sevišķi, ja met tā, kā es metu.

Domāju kaut kad drīzumā, kad būs nauda, arī vajadzētu pasūtīt kādu Faka nazīti. Varētu arī samesties un vairāki kopā pasūtīt, lai mazāk par piegādi jāmaksā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gerard
2006-09-11 09:54 (saite)
Nedaudz komentāri pēc pāris stundu mētāšanas: vissmukākais no nazīšiem - mazais Bo ;-) priekš mētāšanas iesācējam ir diezgan sarežģīts (toties izturīgs). Vismaz man bija pagrūti izrēķināt trajektoriju un piešauties.
Nieto- prasts, vienkāršs, ērts. Trūkums- viņš tomēr ir par vieglu. Ar viņu varējā ērtāk izrēķināt trajektoriju, viegli saņemt un izlaist asmeni no rokas, patika vārdu sakot :)
Small Faka diemžēl nesanāca pamētāt tehnisku iemeslu dēļ, taču joprojām ir aizdomas, ka viņš būtu visērtākais.
Vispār varbūt kāds profiņš varētu ieteikt kā vislabāk iesākt trennēties mest nažus- man ir aizdomas, ka ar diviem dažādiem asmeņiem (dažādās svara kategorijās) nav tas labākais, turklāt man teorija varētu būt, ka arī pieklibo... Komenti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?