gerard ([info]gerard) rakstīja [info]asmens kopienā,
@ 2006-08-18 13:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kur Rīgā var iepirkt sakarīgu metamo nazi?
Padumjš jautājums, bet tagad ieroču veikalu savairojies ļoti daudz- un apskriet visus vēlme ir kaut kad vēlāk :) Varbūt kādas rekomendācijas, kaut kas izteikti subjektīvs? Gribās iesākumā palauzt kaut ko lētāku, tad arī internetā kam dārgākam varētu nobriest.
Iepriekš paldies.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]noos_
2006-08-23 01:05 (saite)
Njā, tā ir, ka metamo nažu nav.

Kaut kad pirms diviem gadiem apstaigāju gandrīz visus mednieku/makšķernieku vai arī ieroču veikalus, ko kontakti katalogā Rīgā varēja atrast.
Rezultāti bija tādi, ka uz Tērbatas un Elizabetes ielas stūra (Tērbatas 6/8) (SIA Vinārs) varēja nopirkt Nieto metamos nažus.
Nedaudz tālāk prom pa Lāčplēša ielu nekā ieroču pagrabiņš uz Brīvības/Lāčplēša ielas (tanī pašā pusē attiecībā pret Brīvības ielu, bet otrā pusē Lāčplēša ielai) (SIA Strēlnieks-A, Lāčplēša iela 7) nopirku 2 metamos nažus - abi gan ļoti viegli, nekas īpašs.
Uz Čaka un Stabu ielas stūra ir divi veikali (viens uz Čaka ielas aiz Stabu ielas krustojuma labajā pusē, skatoties prom no centra, otrs Stabu 52, labajā pusē Čaka ielai (skatoties prom no centra), Stabu ielai centra pusē), tanī, kas Stabu 52, nopirku vienu parastu nazi, ko izrādās varēja tīri labi mētāt (USA Saber, laikam firma saucās).
Latgalītē nopirku dakšas galu, kam nozāģēju zarus, un sanāca labu labie metamie. Ne gluži naži, bet angliski saucās spikes, nezinu pat latviski ekvivalentu tulkojumu.

Tagad, tuvākā pagātnē nekā pirms 2 gadiem, - aizvakar apstaigāju divus makšķernieku veikalus - pie Dzirnavu un Marijas ielu krustojuma un Berga bazārā, laikam Āķis vai Ēsma saucās, tur nekā sakarīga nebija (Berga bazārā bija no Saber firmas kaut kādi, ko galējā izmisumā varētu mēģināt mētāt).
Kaut kad nesen biju veikalā Šarlotes ielā 1 - tur tikai gāzes pistoles, no nažiem nekā.
Uz Tērbatas ielas iekš Vinārs Nieto metamie naži nebija, bet naži vispār kaut kādi bija, ko varbūt varētu mēģināt mētāt.
Uz Čaka un Stabu ielas stūra - Čaka ielas veikalā nekā nebija, bet uz Stabu ielas nopirku Saber firmas nazi, ko tanī pašā dienā pārlauzu uz pusēm.

Tagad domāju, ka vajadzētu nobriest nopirkt caur to vien internet' kādu Faka nazi.
http://www.knifethrowing.info/faka_throwing_knife.html
Tas, manuprāt, ir prātīgākais, ko esmu internetā redzējis no metamiem nažiem. Vienīgi vajadzētu dabūt naudu un kredītkarti, lai varētu pasūtīt..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gerard
2006-08-23 12:23 (saite)
Paldies par linku- tas Faka nazis tiešām izskatās interesants un testēšanas vērts.
Man iepatikās Böker Bailey Mini Bo-Kri - smuka spēļmantiņa, kuru pēc apraksta spriežot var arī mētāt http://www.toolshop.de/product_info.php?products_id=1833
To sirds siltumam jāiepērk :D bet vispār cenas diezgan pieņemamas man izskatās tajā veicī- redzēs, kā būs ar piegādi.
Kad ienāks, tad būs jātaisa bildes un atskaite... Jāsaņemās laikam un jānobildē kādi nazīši no savas kolekcijas, citādi te baigi maz cilvēki raksta :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]noos_
2006-08-25 15:34 (saite)
Pulkveža Brieža ielā 5 ir veikals Gards, kurā ir Nieto 25cm metamais nazis pa 9Ls.

Bet nu vispār gribētos visu šo diskusiju pārnest uz http://www.draugiem.lv/groups/group.php?gid=61251

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]noos_
2006-09-05 23:27 (saite)
Vēl cilvēki baumo, ka Galerijā Azur pie Slāvu tilta (http://www.galerijaazur.lv/) esot vienā veikalā normāli metamie naži. Pats gan neesmu bijis, būs jāaiziet apskatīties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gerard
2006-09-06 14:43 (saite)
Tas ir tipo jaunajā lielveikalā? Būs jāaizlaiž apskatīties.
Mājaslapa jau viņiem erotiska gan :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?