penija ([info]penny_lane) rakstīja [info]arii_cirsliitis kopienā,
@ 2007-07-09 16:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
veel kaads jauniibas staasts
spaanija. cirsliitis apmeties dziivoklii kopaa ar diviem puikaam, no kuriem viens, zeens no teksasas, jau pirmajaa vakaraa saak staastiit, cik ljoti vinjam patiik akcenti, ka teksasaa viss ir lielaaks... nu vienvaardsakot cirsliits zina, ka nava labi, un mieriigaakai dziivei saak staastiit par savu draugu lv . taa kaa shis ir izdomaats, cirsliitis vinjam piedeevee visfantastiskaakaas iipashiibas, un staastot juut, ka pasham actinjas mirdz.

reiz saakas pljaapas par uzticiibu un cirsliitis deklaree, ka nekad, nekad neljautos nekaadaam valjiibaam, jo vinjai tachu ir IDEAALAIS VIIRIETIS. vopshem kaa jau visi cirsliishi, arii shis ir nedaudz par daudz aizraavies, shoreiz-ar jauno laimiigas liigavas lomu.

laiks iet, un reiz jaanjos pludmalee cirsliitis (kursh patiesiibaa ir visnotalj paargalviigs, spontaans... nu cirsliitis parastais) sapaziistas ar kaadu holandieti. (lai piesaistiitu vinja uzmaniibu toreiz veel nesmeekjeejoshais cirsliitis paluudz cigareti, un peec tam censhas neriistiities, zaljsh palikdams- maza cirsliishdetalja) vinji abi visu nakti gulsnjaa smiltinjaas meenesgaismaa, dzer sangriju, pljaapaa... briiniskjiigi teju platoniski pavada naksninju, bet no riita abiem ir jaadodas maaciities. buudami apziniigi vinji taa dara, vien cirsliitis nolemj ieiet pie sevis pakjert paaris mantas. pusseptinjos no riita abi neizguleejushies ir cirsliishdziivoklii, un holandietis uzjautaa, vai vinsh vareetu ieskriet dushaa. kaadeelj ne, dziivoklbiedriem peec cirsliisha apreekjiniem veel stunda ir jaagulj.

te nu briidii, kad holandietis dodas dushaa, cirsliitis teelo jauku maajsaimnieci un sniedz pakalj dvieli. te peeksnji kaut kur nobuukskj durvis, un cirslis pilniigi neadekvaati sabijies iemetas vannasistabaa. taalaak viss noris aatri, un driiz vien teksasietis dauzaas pie durviim un kliedz- cirsliiti, aatraak, es kaveeju.

'es atvainojos,' saka cirsliitis holandietim, kursh taa arii neizprot visu riiciibas kjeedi. mirklii, kad iestaajas klusums, cirsliitis ver valjaa durvis, domaadams, ka teksasietis beidzot nozudis. bet-nee- vinsh staav tieshi pretii durviim, un cirslim taas atverot, vinsh steidziigi spraucas tam garaam.

cirsliitis, padevies liktenim, blenzj sienaa, un sagaida dubulto paarsteiguma elsienu, kad divi puspliki viirieshi attopas aci pret aci.

'i'm sorry,' nomurkskj cirsliitis un tajaa briidii vinjam tas absoluuti neliekas komiski.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sole
2007-07-09 17:51 (saite)
Reāli cirsliski! Smējos kā kutināta!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?