Pats par sevi ([info]wowow) rakstīja [info]arii_cirsliitis kopienā,
@ 2007-07-05 14:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cirslis un auto
Darba dienas rīts. Kā ierasts, cirslis atslēdz auto (un signalizāciju), ieliek mašīnā somu un dodas atslēgt vārtus. Attaisījis vārtus, apsēžas pie auto stūres. Igk-igki-igki-igk-igk...auto nelec.

Nuja, vakar lija, cirslis padomā un izmēģina ierasto auto lekšanas veicināšanas komplektu- uz mirkli ieslēdz tālās gaismas, izspiež sajūgu un mēģina atkal. Nelec, laikam aķis tago. Nekas, cIrslim ir arī otrs auto, cirslis lec iekšā un aizšauj uz tuvējo benzīntanku pēc kkrokodīļiem un (katram gadījumam) virves. Lai arī piebraukt ar otru auto pie pirmā, kas iespraucies starp ābelēm, nav nemaz tik viegli (ņemot vērā nožēlojamo krokodiļvadu garumu), dārzā atstājot dziļus riepu nospiedumus (vakar lija), tas izdodas. Cirslis saslēdz elektrisko ķēdi un mēģina pielecināt nosprāgušo auto.

Atkal nesekmīgi. [Lieki teikt, ka visi rīta mītiņa termiņi jau labu laiku ir ekspirējušies]. Otru auto viklšanai nevar ņemt jo ciršļa dzīvesbiedrei tas ir vajadzīgs bērnu vadāšanai, cirslis atceras, ka mašīnas kasko apdrošināšanā ir iekļauts bezmaksas autoevakuācijas pakalpojums. Zvans un pēc pusstundas evakuators solās būt klāt.

Ne bez pūlēm (dārzs atrodas lejiņā attiecībā pret ielu) ar kaimiņonkuļu palīdzību auto tiek izstumts no dārza un notašķījies cirslis (vakar bija lietus) sagaida evakuatoru. Autiņš tiek uzvilkts uz platformas, un cirslis pēc pārdesmit minūtēm atdod autiņa atslēgas servisa onkuļiem, apstāstot situāciju. Onkuļi neko nesola, jo simptomi liecina, ka problēma var būt dziļa, slēpta un sālita ($$$).

Pēc aptuveni piecpadsmit minūtēm, kad cirslis sēž taksī un atrodas pusceļā uz darbu, servisa onkuļi zvana un saka, lai braucot pakaļ auto- viss esot čikeniekā. Velāk servisā saņemot atslēgas, onkuļi stāsta, ka nespēj identificēt problēmu- auto neniķojas itin nemaz, lec un rūc (pirmais rūciens gan esot bijis tāds skaļāks un bagātīgu dūmu pavadīts) un neizpratnē raucot plecus saka, ka pagaidām neesot iemesls darīt kaut ko vairāk.

Atsēžoties pie auto stūres, cirslis paskatās uz imobilaizera mirguļojošo uguntiņu un visu saprot- ja nav iedarbināts motors, pēc 60 sekundēm no signalizācijas atslēgšanās, imobilaizers nobloķē motoru. Cirslis to vienmēr ir zinājis un vienmēr ir zinājis arī to, ka ja tas notiek, atliek tikai ieslēgt un atkal izslēgt signalizāciju. Vienkārši tāda diena...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2007-07-05 14:34 (saite)
:DDDDDDDD
gjeniaali :)
nomierinaashu cirsli - pasaulee ir veel vismaz viens cirsliits /kautriigi raada ar pirkstu uz sevi/, kam reiz izgaajis gluzhi liidziigi ;)))

(Atbildēt uz šo)


[info]sole
2007-07-05 15:07 (saite)
Jopcik, cik forši nocirsļojies! :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?