[зірка] ([info]zirka) rakstīja [info]arii_cirsliitis kopienā,
@ 2013-12-07 12:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
cirslis un cipari
ievada vietā: ciršļa telefona numurā nav nekā īpaša - ne vienādu ciparu blakus, ne kādas citas viegli atminamas kombinācijas (123 vai 818 utt), kuru ieraugot cirslis uzreiz pazītu savu numuru, vienkārši random cipari.
cirslis internetā sarunā ar kādu nepazīstamu cilvēku samainīties ar priekšmetiem, un, ielicis somā svešiniekam domāto priekšmetu, grasās jau skriet pakaļ savējam, kad pēdējā brīdī atceras par svešinieka telefona numuru, atver feisbuka saraksti un žigli noraksta, par kontakta vārdu izraugoties tipa "baiba maiņa" vai ko tml.
cirslis dodas pakaļ kārotajam priekšmetam, un, veiksmīgi atradis pareizo adresi, metas zvanīt "baibai maiņai". baiba neceļ vienreiz. otrreiz. trešoreiz. īsie pīkstieni, baiba, muldoņa, tu vienreiz pacelsi, ar ko tu tur vāries. cirslis sadusmojies raksta īsziņu, ka ir jau klāt.
īsziņa atnāk pie ciršļa paša, jo cirslis, izrādās, norakstījis pats savu numuru.
nobeiguma vietā: cirslis, ātri pārvarējis kaunu pašam no sevis, ātri noraksta īsto numuru no feisbuka telefonā sniegā ar pirkstu, sazvanās, apmaiņa notiek, un pēc apmaiņas cirslis mudīgi izdzēš kontaktu "baiba maiņa", jo nez vai kādreiz būs vajadzība uzzvanīt sev pašai


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]augsne
2013-12-07 17:09 (saite)
Žēl, ka visu laiku tā snieg, citādi varētu cerēt uz kādu cirslīšstāstu, kur baiba maiņa brīnās par savu telefona numuru sniegā. :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?