muldēšana ([info]zeerava) rakstīja [info]arii_cirsliitis kopienā,
@ 2009-07-24 09:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
zagļcirslītis
cirslītis staigā pa veikalu un nocenoto augu stendā ierauga bonsai kociņu, kuru nolemj iegādāties, tik atklājas ka bonsai podiņam nav paliknīša. cirslīts grib palikni - un nolemj to nočiept to no cita nenocenota bonsai. domāts darīts.
cirslīts turpina iepirkšanās priekus laimīgs, ka tam grozā ir bonsai ar visu palikni. runājoties pa telefonu cirslīti nespēj noturēt savu prieku un pastāsta savu mazu viltībiņu tieši tad, kad gar cirslīti noiet apsargs.
visu turpmāko blandīšanos pa veiklu cirslītim bij pavadonis zilā ietērpā :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]8
2009-07-24 09:40 (saite)
kura ta bodee ir?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zeerava
2009-07-24 09:51 (saite)
nocenoto bonsai nopirku Depo. tādi tur bieži manīti. ja parastā cena tiem ir laikam 8 vai vairāk, tad nocenoto var nopirkt līdz 5 Ls. mans vakar maksāja 0.75 Ls, jo bij pavisam nokaltis, bet es šamo vakar aprūpēju un izskatās ka būs dzīvotājs, vnk apgriez nokaltušos zarus vajag

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]8
2009-07-24 10:50 (saite)
es atkal vienu reizi pavasari tur ieklidu un tur ka reiz nebija, bet tas darbinieces teica, ka ja esot tad esot ash par 400 latiem!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zeerava
2009-07-24 11:26 (saite)
oi! nu es parasti uz nenocenotiem bonzai neksatos. vakar vnk pieliecos ieraudzīju un bij.
nesen manīju, ka lubānas depo bij atlikts bonsai, kas izskatījās paplucis - iespējams, ka tas bij paredzēts nolikšanai nocenoto augu stendā. es tik nezinu cik ilgi parasti nocenoti bonzai tur stāv. bet cik nu esmu bijusi lubānas depo divās no trim pa vienam vai diviem ir manīts. pie tam vajag pablamdīties pa visu nodaļu, jo reizums viņi nocenotots augus izliek kkur vēl citur, vai ar jau manāmi paplukušu augu nokaulēt.
to vakardienas paņēmu tikai tāpēc ka tas bij pa 0.75 un vispār es devos bonsai podu meklējumos, jo nolēmu veidot bonsai no acālijas. tā nu parēķināju, ka ja tas neizaugs - man būs smukiņš podiņš pa 0.75 :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?