ealze ([info]ealze) rakstīja [info]arii_cirsliitis kopienā,
@ 2007-12-28 11:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
labdien, mani sauc ealze un es esmu cirslis. šodien kārtējo reizi zvanīju uz mobilo kolēģim kurš atradās vien pāris metrus no manis. bet ne pa to stāsts.
cirslis pastāstīs par iepirkšanos. ziemsvētkos cirslis un ciršļa māsa(arī cirslītis), saštukojuši omei uzdāvināt sen kāroto kāju masāžas vannu. sacīts darīts! tā kā nevienam nav laika skriet pa bodēm, vanna tiek nolūkota internetveikalā. ekrānā parādās uzraksts "mūsu menedžeris ar jums sazināsies tuvākā laikā". superīgi!
bet menedžeris nesazinās tajā dienā, nākamajā arī nē, tāpat aiznākamajā. ir jau 4diena un ziemassvētki ir ļoti drīz. internetveiča ofiss saka, ka neko nezin un atšuj mani ar to pašu "mūsu menedžeris ar jums sazināsies tuvākā laikā". iedvešu klausulē, ka mājās esmu tikai pēc plkst. 6 un lieku viņiem svētu mieru. vakarā cirslis aiziet uz stokmanu un ierauga ideālu kāju vannu, turklāt mazliet lētāku par pasūtīto. nauda ir makā, vanna tiek iegādāta. cirslis ir dikti loģisks un ir izdomājis, ka tik vēlu jau nu šovakar viņi to vannu nevedīs un rīt no paša rīta cirslis pasūtīs internetveici ar visiem viņu menedžeriem labi tālu. dikti sapriecājies par saviem pirkumiem cirslis zvana vīram un čivina klausulē. šams spēj tikai bezspēcīgi izdvest- nu tagad laikam mums būs divas kāju vannas. ciršļa vīrs laicīgāk aizgājis mājā, saticis nabaga menedžeri, kuram cirslis bij iedevis nepareizu telefona numuru(kas ta tur viens cipars šurp vai turp).

cirslis dieba atpakaļ uz stokmanu un stāstīja šīs cirslības pārdevējam, vienlaicīgi izriešot dekoltē cik tik iespējams un smaidot no vienas auss līdz par otrai. pārdevēja kungs sasodīto vannu savāca atpakaļ un atdeva cirslim naudu.
cirslis ir aizliedzis vīram par šo tēmu runāt :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2007-12-28 18:48 (saite)
smeejos veederu tureedama (;

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?