Mainies uz augšu. ([info]susure) rakstīja [info]arii_cirsliitis kopienā,
@ 2007-11-23 09:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cirslītis uzvilcis kādas galīgi nepiemērotas bikses un nepiemērotu apakšveļu. Tā visa rezultātā Tur lejā viss beržas un nav patīkami. cirslītis jau nosolās ka neko tādu vairs savu mūžu nevilks virsū Un vienīgais ko cirslītis grib izdarīt ir to visu piekārtot, sakārtot, pavilkt maliņu uz kādu pusi lai viņam neko nespiestu. Domāts darīts. Tiek atrasts mirklis, kad apkārt nav cilvēku un roka aši biksēs, lai sakārtotu savstarpējās veļiņas un laimīgi dzīvot tālāk.
bet te nāk cirsliskais pagrieziens- cirslītim uz laulības pirksta tāds cakains gredzens kurš itin bieži mēdz visur aizķerties un tieši šoreiz netika novilkts nost.
Tā nu nabaga cirslītis tā arī nesakārtojis savus ģērbšanās fiasko paliek ar roku ļoti apspīlētajās biksēs, jo gredzens ir aizķēries aiz mežģīņu veļiņas diedziņa. ja rausi- paliksi bez labas apakšveļas un gredzena.
kad ap stūri sāka parādīties jaunietis x, kas cirslītim ļoti patīk tad cirslītis veinā rāvienā tika pie nedaudz asiņojoša pirksta, saplēsta gredzena un sairušas apakšbikses.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aizliegts_v
2007-11-23 09:32 (saite)
Khem, a mož varēja neraut ārā un vienā rāvienā tikt pie čaļa ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aizliegts_v
2007-11-23 09:32 (saite)
Oij, parupji sanāca, atvaino :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]murse
2007-11-23 09:47 (saite)
toties patiesi :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]murse
2007-11-23 09:46 (saite)
:D nabaga cirslītis!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?