sālma ([info]narkoze) rakstīja [info]apple_lietas kopienā,
@ 2006-06-03 22:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jautājums/lūgums.
man ir iPods,kurš put mājās jau kādus četrus mēnešus,atvests no USA - nemāku ierakstīt viņā mūziku! turklāt daudz kas liecina par to,ka ipods nav pieslēgts pie kompja,lai gan it kā lādējas. es te varētu sākt stāstīt,kas un kā,kāpēc,bet no tā visdrīzāk nebūtu nekādas jēgas. līdz kaklam visa šitā blondīniskā neizdošanās!

zinu,tās ir tikai-un-vienīgi-manas-problēmas un kāpēc-lai-kādu-tās-interesētu,tomēr esmu gaužām izmisusi! nevienam no man pazīstamajiem nav ipoda,daži par tādu vispār neko nav dzirdējuši,'pajautā' komūnā arī tiku jautājusi,bet pie skaidrības nenonācu.

varbūt kāds,kuram pašam ir ipods,zinās kā palīdzēt?!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]narkoze
2006-06-04 01:38 (saite)
un tad vēl tāda lietiņa,ka rāda it kā to zaļo bateriju,ka lādējas,tomēr,kad parāda,cik uzlādējies,tad no baterijas ir aptuveni tikai viena minimetru šaura sarkana svītriņa - nu pavisam niecīgi.
kāpēc tā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ab
2006-06-04 01:42 (saite)
Nu ilgaak palaadeet vajag :)
A par paareejo nezinu - izej cauri tai supporta lapai vai arii nes uz BCCS. Nevaru paliidzeet, jo iisti nezinu, kas tev tur notiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]narkoze
2006-06-04 01:51 (saite)
man visu dienu lādējas.

laikam būs vien jānes...

paldies,ka veltīji man uzmanību un centies palīdzēt! dikti žēl,ka nekas neizdevās,tomēr tagad tikai viens solis patiesībā palicis. ja updates aizietu,tad viss aizietu.....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?