biezpiena kūkas eksperiments
« previous entry | next entry »
Jun. 4th, 2010 | 03:07 pm
vakar izveiktajā eksperimentā ar biskvītu, putukrējumu, biezpienu un želantīnu tika secināts, ka:
lai arī putukrējuma un biezpiena masa kļūst nemērīgi šķidra brīdī, kad tai pievieno želantīnu, ja to visu ielej formā un ienakšņo ledusskapī, sastingušais rezultāts izskatās stalti un smuki.
bet, šo atrakciju ir prātīgi izvērst tikai tad, ja kūku pasniedz (no ledusskapja) un nolieto dažu stundu laikā- biezpiena- putukrējuma masai ilgāk atrodoties siltumā ir tieksme izkust.
biezpiens + putukrējums bez želantīna uzvedās baigi ok. nez, kas man atmiņā ir iestādījis pārliecību, ka tas pēc laika sasulojas un kļūst nekam nederīgs...
lai arī putukrējuma un biezpiena masa kļūst nemērīgi šķidra brīdī, kad tai pievieno želantīnu, ja to visu ielej formā un ienakšņo ledusskapī, sastingušais rezultāts izskatās stalti un smuki.
bet, šo atrakciju ir prātīgi izvērst tikai tad, ja kūku pasniedz (no ledusskapja) un nolieto dažu stundu laikā- biezpiena- putukrējuma masai ilgāk atrodoties siltumā ir tieksme izkust.
biezpiens + putukrējums bez želantīna uzvedās baigi ok. nez, kas man atmiņā ir iestādījis pārliecību, ka tas pēc laika sasulojas un kļūst nekam nederīgs...