(no subject)
« previous entry | next entry »
Oct. 25th, 2018 | 09:19 am
ja man būtu kāds strēķītis brīvas naudas, es katru vīkendu rīkotu vismaz vienas pusdienas (nu lab, katru otro) un aicinātu ciemos viesus.
man patīk gatavot un eksperimentēt un vēl vairāk patīk, ja kāds to novērtē. arī- koriģē un komentē nākotnei.
kaut kā nejauši pēdējo dienu laikā sastopos ar dažādu ķīniešu stila mērču receptēm. nez, ko tas varētu nozīmēt? ;)
ļoti ilgojos pēc pekinas pīles, bet to es nu nekādi nespētu pagatavot. vai Rīgā kaut kur dod patiešām labu pekinas pīli?
starp citu, sen nav bijis "ēst".
man patīk gatavot un eksperimentēt un vēl vairāk patīk, ja kāds to novērtē. arī- koriģē un komentē nākotnei.
kaut kā nejauši pēdējo dienu laikā sastopos ar dažādu ķīniešu stila mērču receptēm. nez, ko tas varētu nozīmēt? ;)
ļoti ilgojos pēc pekinas pīles, bet to es nu nekādi nespētu pagatavot. vai Rīgā kaut kur dod patiešām labu pekinas pīli?
starp citu, sen nav bijis "ēst".
(no subject)
from: vilibaldis
date: Oct. 25th, 2018 - 11:02 am
Link
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Oct. 25th, 2018 - 12:54 pm
Link
tik kā mūsdienās ar sastāvu?
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: vilibaldis
date: Oct. 25th, 2018 - 02:46 pm
Link
Reply | Parent
(no subject)
from: tati
date: Oct. 25th, 2018 - 08:35 pm
Link
Bet varī ciemos pie Z.
Un novembra 6dienas pagaidām visas brīvas ;)
Reply | Parent
(no subject)
from: zin
date: Oct. 26th, 2018 - 11:51 am
Link
Reply | Parent