jēra kāja
Oct. 22nd, 2018 | 10:32 am
From:: zin
bija manā rīcībā nonākusi neliela jērkājiņa.
iemasēju jamajā improvizētu mērcīti (aprakstīta lejāk), uz nakti atstāju ledusskapī un no rīta ieliku uz kādām stundām 5-6 cepeškrāsnī, iekš cepešmaisa, uz 130 °C
vish bija tik maigs, ka sajuka gabalos no pieskāriena vien
šis būtu jāatkārto.
rubs jēram:
eļļa
ķiploki
pesto
sinepes
himeli-suneli
granātābolu sīrups
sojas mēce
teryaki
laims
sāls
iemasēju jamajā improvizētu mērcīti (aprakstīta lejāk), uz nakti atstāju ledusskapī un no rīta ieliku uz kādām stundām 5-6 cepeškrāsnī, iekš cepešmaisa, uz 130 °C
vish bija tik maigs, ka sajuka gabalos no pieskāriena vien
šis būtu jāatkārto.
rubs jēram:
eļļa
ķiploki
pesto
sinepes
himeli-suneli
granātābolu sīrups
sojas mēce
teryaki
laims
sāls