Rabarberu kūka/plātsmaize/rausis/ķausis
Lūdzu, būšu ļoti pateicīga par receptūras ieteikumiem rabarberu X pagatavošanā.
Atradu dārzā rabarberus negantā gatavības stadijā, mega milzīgus un sulīgus.
Gribu utilizēt. Vēlams tādā plātsmaizē, kā cepa vecvecmamma Suigosāre, bet to no jums neprasu no tiesas :)
Derēs viskautkas...
Daffaj kuļinarčegi, izlīdzat!
Atradu dārzā rabarberus negantā gatavības stadijā, mega milzīgus un sulīgus.
Gribu utilizēt. Vēlams tādā plātsmaizē, kā cepa vecvecmamma Suigosāre, bet to no jums neprasu no tiesas :)
Derēs viskautkas...
Daffaj kuļinarčegi, izlīdzat!
kūku pārēdušamies cilvēku piezīmes no zila dīvāna
mīkla
3 olas
1,5 gl cukura
1,5 gl miltu
1- max 1,5 glāze kefīra (un nevis paniņas)
tējkarote sodas vai cepampulvera
visu sakuļ, pārkaisa ar cukurā kaisītiem raberbariem un kanēli un 10 min pirms beigu gatavības, bagāti salej ar olkkrējummedus maisījumu. the same, kā ābolkūks rudenī. cep uz plāts, protama lieta.
kopš iepazinos ar drumstalu recepti: 300 grami miltu, 200 grami sviesta, 200 grami cukura, visu saberž kopā, drusku iemet ledusskapī un tad rīvē, uz drumsliņām nevelk, baigais sviestīns.