Krustvārdu mīkla

Сидя на красивом холме

Anna Marija Levi

Сидя на красивом холме

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mani ārkārtīgi iepriecē un nomierina pilnīgi viss šobrīd notiekošais. Tā jocīgā sabiedriskā finansiālā situācija, kad nekas nav skaidrs un nevienu mirkli nevar zināt, kas notiks tālāk; kāda izvērtīsies rītdiena - gan publiskā, gan privātā. Mani nekuras krīzes priekšnojautas nemoka necik - proti, skaidrs, ka kaut kas radikāli mainīsies, te un tagad, visur. Dodot vietu kam citam.

Tāds razklads ir pats labākais. Tas dod man iespēju stāvēt malā un ar tādu bērnam raksturīgu brīnuma gaidīšanas prieku visu vērot, un nezin kamdēļ man šķiet, ka uz mani tas vai nu neattiecas vispār, vai arī stipri pastarpināti un nosacīti. Jā, tieši malā es stāvu, bet priekšā man murmuļo un burbuļo visvisādi notikumi, bet es tik noskatos un māju ar galvu, jā, jā, viss tik aizraujoši. Bez jebkādas ironijas.

Tādas situācijas ir mana medusmaize, mans leknais lauks, kur paaugties cilvēcībā, veiktspējā un uzgriezt nākamo IDP līmeni. Man tas viss vajadzīgs, es jau sen to gaidīju. Es esmu Dons Kihots, Marija Kirī, Andželika-eņģeļu marķīze un majore Viesulis; es esmu tikai drusku arī Hannibals Lekters, tikai tik nedaudz. Es neko negaidu, neceru, nezīlēju. Mani labie skolotāji ir vairāk nekā uzskatāmi iemācījuši rēķināties tikai ar to vienu, uz ko paļauties.

Tad jau arī viss pārējais atnāks pats. Tas, ko vajadzēs. Es zinu.

Upd. Haha, Last.fm shuffleris nupat uzgrieza Soundgarden - Fell On Black Days. Nu jā.
  • savādi, vismaz pirmās divas rindkopas kā par mani, bet es neuzdrošinājos to pateikt:)
  • Ap D 2:17,18?
    • hmm hmm? tas būtu šovakar? [ceru, ka neko nepārprotu].
      es nebūšu, saulīt, diemžēl. Tu esi 3. cilvēks, kas man to jautā. bet tā nu izgadījies, lūk.
      • hihihi :)

        "tas notiks pēdējās dienās, saka Dievs, Es izliešu no Sava Gara pār visu miesu, un jūsu dēli un jūsu meitas pravietos, un jūsu jaunekļi redzēs parādības, un jūsu sirmgalvji sapņos sapņus. Un arī pār Saviem kalpiem un Savām kalponēm Es tanīs dienās izliešu no Sava Gara, un tie pravietos. (Ap D 2:17,18)"
        • zaiga, vai Tev nav tāda sajūta, ka Tev pēdējā laikā pastiprinātu uzmanību izrāda kristiešu fundamentālisti (atcerēsimies gadījumu ar grafiti uz mašīnas)? :)
          • Daoists no manis sanāktu labāks. Tas gan neizslēdz zaigas iespējamās sajūtas.
          • nez.
            es te nesen baigi ņemos par tēmu esse un reliģiozitāte. man ir labas idejas. bet nav realizācijas iespēju.
            kristietību neizskatu kā alternatīvu. lai arī pasēdēt katoļu baznīcā man visnotaļ patīk, tikai gribas mukt itin bieži.
          • bet jā, šis ziņojums pamatā nebija par Dieviņu. Es paļaujos uz kaut ko citu, pie viena varu paziņot, ka es neko nenoliedzu. Lai viņš ir, mēs sadarbosimies.
        • es protams, savā piezemētībā padomāju par sektoriem :)
          bet nu jā.
          Omm. Vajrakilaya.
  • iddqd
  • par kādu nākamo līmeni var būt runa, ja pieņēmumi (par lietu kārtību) , uz kuriem balstās pats pirmais līmenis, izrādās, ir apšaubāmi? Kad uzskatu pamatā ir pieņēmums, ka saistības ir svētas, ka labticība nozīmē sadarbību un atbildību. Tu taču apzinies, ka forsmažoram novērotāji no malas nav iespējami? Un tai pasaulei, kurā paļaujies uz to Vienu, nav nekāda sakara ar to pasauli, kurā jābūvē labklājība.

    Attieksme Kavkazkij malā stipri atšķiras vai pēc brīža pašam būs jātiek pa straumi lejā, vai esi tur gadījies, lai tikai malā stāvētu, un tikai noskatītos kā priekšā burbuļo un mutuļo. Bet nav jau variantu, nav iespējams izkāpt un noķert paputku līdz komforta zonai. Mēs esam tur iekšā. Un līdz labam galam varam tikt tikai kopā saskaņoti, atdodot visus savus spēkus un esot sasodīti atbildīgi, apdomīgi un drosmīgi.
    • mīļais, tu pēdējās dienas kaut kā dziļi dikti roc. viss ir tik vienkārši. tikai to jāierauga. Ar maniem pieņēmumiem saknē viss ir labi. Reizēm klibo interpretācija, bet es mācos. Un cenšos. Es piedalos - ar savu gatavību lidojumam, mieram, karam, visam. Es esmu drosmīga un atbildīga. Kaut kad es arī būšu laba. Tas ir tikai laika jautājums.
    • Un tas, uz ko es paļaujos, nav nekāds Dievs. Ne tas, ne tas otrs. Jūs mani pārprotat - acīmredzami visi.
      • lai tas būtu, kas būdams - pats, noteikts iznākums noteiktā veidā, miesīgs vai nemateriāls - viss darbojas uz pieņēmumiem. ja vien visi tam tic.
        • nevaru piekrist. noteikts iznākums patvaļīgi izraudzītā gadījumā ir rezultāts atvērtu sistēmu mijiedarbībai un dinamikai. Un tādu sistēmu dinamikas modelēšana ir ārpus manām prāta spējām. Nekādiem pieņēmumiem tur nav svara. Var tikai līdzdarboties vai nelīdzdarboties saskaņā ar savām sajūtām par mirkļa struktūru, un tādiem lēmumiem, vismaz manā gadījumā nav tieša sakara ar apzinātu analīzi, pārdomām, sistēmiskumu.
          • mjā, pēdējās dienas lasu dakteri živago un man liekas mums ir diezgan labi viss
Powered by Sviesta Ciba