Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2004-06-14 15:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atklaaju, ka tikai tagad - peec 9 gadiem es vairs nejuutos vainiiga, ka man ir beerns :) tikai tagad es nejuutos vainiiga, kad nopeerku kauko sev, tikai tagad es vairs nejuutu atbildiibu, bailes,,, un jautaajumu: kaapeec ?
un man vairs nav kungja chuulas :) un es varu iedzert kafiju :)
9 gadus esmu teelojusi citu personu - stipru varosu stabilu laimiigu straadiigu :) kaukas veel pielipis - tikko kaa ienaaca prieksniece un saka: Snorke, we are in trouble - un es zinu, ka es tuuliit visu atrisinaasu - jo visas trouble man vienkaarsi ir aiz muguras :)

vakar Belgija uzaicinaaja muus paskriet - jogging - 4 km
nu un es un Eliiza uzvelkam sporta teerpus un visi vieglaa elastiigaa riksiitii dodamies -
smilsaini celji, vasariigas ainavas, vieglums, vieglums, belgjis apgriezaas un teica: kad es dariisu taa (sasit plaukstas) juus arii darat taa - mees prasam : kaapeec ? you`ll see !!!
un mees ta skrienam - un tad - seeta un milzigs bars mazu niknu suniishu kas metas virsuu - un belgis saakt sist plaukstas - mees ar Eliizu arii - un taa seeta gara - mees skrienam sitam plaukstas, suniisiem (vinju bija kaads 100!!) nervu sabrukums un beigaas mums uznaaca smieklu leekme uen kaukas tai momentaa bij absoluuti perfekts :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kreiza
2004-06-14 16:36 (saite)
Prieks par Tevi :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?