ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2011-09-19 21:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par svērtajiem lielumiem
To politisko tirgu turpinot. Acīs duras sekojoši jaunumi : Iesalnieks savā čivinājumā ir aizvainojis SC. Tikām SC partijas biedrs ir noķēpājis žīdu kapus. Tirgā andelē to nabaga Iesalnieku, ka lūk kādi neonaciķi mīt NA rindās, tajā pašā laikā par to antifašistu izsakās – nu kas tur liels, puikas ākstās, ierindas biedri. Bet tas nelga Iesalnieks jau ar puika, ne valdē, ne Saeimā, ierindas biedrs, gluži kā tas oligofrēns kapu apgānītājs no SC. Jautājums – mēs ta ko, par lielāku noziegumu uzskatīsim tvītošanu, nevis reālu huligānismu? Te drīzāk jāuzdod jautājums medijiem – kuru stāstu un kā stāstīsim?


Pieskaroties medijiem. Tas Liepnieks var daudziem nepatikt, bet šodien labi uzrakstīja. Vot Jums, Vienotības intelģentajiem pimpja sūkātājiem kā šķiet – Ojārs Rubenis ir noziedzies vai nav? Vienotībai liekas ka nē. Nu kas tur liels, puikas pableiņojās un mieriņš. Pierādīts, notiesāts un izcieš sodu. Savukārt lūk tas Lembergs, vot tas gan ir zaglis. Pierādīts gan nav, nosodīts arī nav, bet maita, zaglis un cūka sarainais.

Tā Vienotības un viņas līdzskrējēju dubultmorāle reizumis ir apbrīnojama. Skaitās it kā inteliģenti, it kā elite un viedie, bet patiesībā – sūds kas tur ir. Fondu izsūcēji, mecenātu meklētāji un cita veida parazīti, kuru piemineklis šaisaulē ir nevis pašiedomāts kultūras mantojums, bet podā izdirsts sūds, kurš radies rijot valsts maizi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?