ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2011-09-19 15:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par Svetlanu
Svetka ir sprigans sievišķis kas dzīvo Krievijas pierobežā, Latvijas pusē gan un dažādu apstākļu sakritības dēļ virtuāli mājo arī manos drauģeļos internātā. Sveta ir sabiedriska meitene – visādi NVO, jauniešu pasākumi, sociālās štelles un ES projekti.

Arī internātā Svetka nesnauž un aktīvi siro pa draudziņiem. Sestdien pamanījusi manu aicinājumu balsot par NA uzaicina mani uz speciālu vārdu drauģeļu čatā. Nedaudz pabubinājuši par savām izvēlēm, mēs it kā vienojamies, ka darbam ar politiskajām aktivitātēm nav nemazākā sakara. Vērīgs lasītājs jau būs nojautis, ka Sveta ir dedzīga saskaņas atbalstītāja un kopš manis tiražētajām bildēm, kur es ar Ušakovu griežu lentītes, tapu par pierobežas tingeļtangeļu būvētāju numur 1, jo esmu skāris mesijas roku un tā tālāk.

Pēc maniem „nacistiskajiem” izlēcieniem drauģeļos vēlēšanu iznākuma sakarā Sveta šodien ieliek krievu tingeltangeļa bildi ar tekstu, drīz tādā un tādā miestā tāda erafa sakarā taps šāds rotaļu laukums. Aizrakstu jautājumu, kā tad paliek ar mani, kurš ir pats labākais un tā tālāk.

Atbilde bija lakoniska:”Ir laiks izmēģināt ko jaunu”.

Vot tā vot, biedri pilsoņi fašisti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?