qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2010-06-16 16:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Аквариум — Навигатор; dekompozīcija;
Visu dienu klausos Аквариум “plati” Навигатор. It kā jau skaidrs, ka dziesmu autors brīžiem vienkārši spēlējas ar vārdiem un tā, bet... nu tā griež pa sāpīgajām vietām dvēselītē, ka pilnīgi prieks :-)

— — —

Ļoti gribu izbeigt melot — sev, citiem. It kā mazliet jau sanāk. Es pat negribu vairs rakāties pagātnē, lai atrastu, kur šiem meliem saknes. Pagātnes nav. Ir tagad un te.

— — —

Visus šos [Globālos Dzīves Jautājumus] nevar atrisināt, ne [Domājot Par Tiem], ne arī [Runājot Par Tiem Ar Citiem Cilvēkiem]. Tos vispār nevar atrisināt, jo šie [Jautājumi] nemaz neeksistē, tāpēc arī [Atbilžu] nav.

Ir tikai praktiskas, taustāmas lietas: uzlikt ķieģeli uz ķieģeļa, iemācīties formulu, uzrakstīt sacerējumu, palīdzēt saskaldīt malku, ...

— — —

Mīlestības arī nav. Ir iešana pa parku, braucieni, čuksti, sekss, spontāni pirkumi, dāvanas, plānošana, hormoni, acu zīlītes, ...

— — —

Interesanti, ka sāpes gan eksistē. To zinœ’ ikviens, kam ir sāpējis zobs / vēders / cita ķermeņa daļa.

— — —

Nezinu, kāpēc tā, bet pēdējā laikā pasauli redzu kaut kā ne tā, kā parasti. It kā pasaule ir lielāka, krāsaināka, spilgtāka, reālāka nekā agrāk; bet no otras puses — es tur tajā Pasaulē vairs neko nesaprotu. Taču pamazām atslābstu un vienkārši flow-oju, ļaujos plūsmai. Gan jau straume mani izmetīs uz visburvīgākā sēkļa pasaulē :-)

— — —

Kopš pirmdienas rīta esmu skaidrā. Tepat atvilktnē stāv iesākta ampula (smieklīgākais veids, kā pateikt “pudele”), tajā ir apmēram 200 gr. laba šnabja — tīrs Absolut bez visādām smaržām un garšām — bet man to nevajag. Es par to domāju pilnīgi mierīgi. Smieklīgākais ir tas, ka ampula ir iebāzta zeķē, nu man bija mazliet joki prātā tovakar :-)

— — —

Mantras, gudrības:
Всем Похуй
Y SO SRS?
Всё, что нас не убивает, делает нас смешнее.
If you are not accomplishing anything, it doesn’t matter how busy you think you are.
— Ja Tavs prāts var to izdomāt un Tava sirds tam noticēt, tad Tu vari to sasniegt! /Gēte/
— Nedari to, ko vajag slēpt. /Japāņu sakāmvārds/


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?