qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2010-09-05 14:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Precīzitāte uzlabo garastāvokli un dzīvi!
Tomēr no Rīgas līdz Krāslavai ir 264 km, nevis 300 (kā biju iedomājies). Vis jau vieglāk, 36 km nav joka lieta — tie ir 2 litri benzīna, jeb apmēram Ls 1,50.

Uzreiz kļuva vieglāk, jautrāk dzīvot :-)

✺ ✺ ✺

Šodien pamodos ap plkst. 11.30. Forši bija, caur durvīm skanēja Dimiters... gulēju zem siltas segas. Ap plkst. 12.00 piecēlos. Uzvārīju auzu pārslu putru (piegāzu piparus un garšvielas, ņammm!).

Pielādēju veļas mašīnu.

Ja pareizi izlobīju no Nabaklaba afišas par 4. septembri, tad tie foršie stāstu lasītāji vakar bija Sound Meccano. Tie skan fonā tagad, tikai skaņas, stāsti nē, un ... un ir tik labi :-)

Mēģināju atrast tos stāstus internetos, bet neatradu. Gan jau, ja būs lemts, tad atnāks paši. Pieļauju arī domu, ka vislabākā vieta tiem bija vakar — alkohola, cilvēku, lēkāšanas un gaisotnes kombinācijā, un tāpēc prieks, ka izbaudīju tos tur un tad!

✺ ✺ ✺

Nobumubulēju kādu stundu, pusotru internetos — ciba, tema.livejournal.com, komiksi (explosm, dilbert, wulffmorgenthaler). Un man patika!

✺ ✺ ✺

Lasīt cibas ierakstus ir mazliet savādāk, ja aizverot acis varu vizuālizēt, kā stāstu veido tādi pazīstami, veikli pirksti, un tā ir jauka sajūta!

✺ ✺ ✺

Vakar, kad viņi lasīja stāstus, tie bija krievu valodā, un uz ekrāna bija tulkojums latviski. Labi atminos, ka vārds "необратимо" tika iztulkots kā "nenovēršami"... kaut gan man šķiet, ka tā tas īsti nav; es pat nezinu, kā precīzi latviski varētu pārtulkot šo vārdu! Ir par ko padomāt. Tur dažas nianses...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?