pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2006-12-11 20:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu bljin, cik bezatbildiigi var buut gaajeeji? Aiz Hondas salona, virzienaa uz centru, uz Ulmanja gatves ir gaajeeju paareja, praktiski neapgaismota. Tajaa vietaa atljautais aatrums ir 70 km/h. Redzot tumshu paareju, jaut taa samazinaaju aatrumu lidz kaadiem 45, jo nekaa pa gabalu nevar redzeet, liidz peekhsnji otraa joslaa paraadiijaa tantinja bez jebkaadiem apstarojoshiem elementiem. Paspeeju droshiibas peec pieraut tuvaak apmalei (tajaa vietaa sameeraa plata pirmaa josla).

Kameer buus "tumshie" ljautinji, jaaiesaka izdariit groziijumus CSN. Atljaut braukt at taalajaam gaismaam, pat ja pretii brauc auto, tik obligaata prasiiba brauceejiem buutu aizsargbriiles. Nu labi, ir veel otrs variants, apriikot auto ar nakts redzamiibas iekaartaam, un tad kaut vai bez ugunjiem brauc :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]diana
2006-12-11 20:55 (saite)
Bet tos gājējus arī var saprast. Man, pilsētā dzīvojot, īpaši neienāca prātā, ka vajag kādu atstarotāju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pry
2006-12-11 21:06 (saite)
Nu bet ja redz ka mashiina neapstaasies, pat ja taa saak samazinaat aatrumu, NU NEVAR IET PAARI IELAI, IEKAM AUTO NAV APSTAAJIES. Vai kaut kaa liidziigi bija rakstiits CSN graamatinjaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]diana
2006-12-11 21:11 (saite)
Eh, mani kā autobraucēju gājēji tracina kā tādi. Vienmēr liekas, ka viņi ir trulāki par vairumu vidusmēra cilvēku. Bet gadās jau tie demonstratīvie, kuriem vienalga, ka viņus notrieks, jo vēl pa ceļam uz slimnīcu vai morgu viņi ar putām uz lūpām sašutuši bauros: "BET TUR BIJA PĀREJA!!!!!!!!!" Un tak taisnība vien būs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pry
2006-12-11 21:21 (saite)
Tur jau ir tas stulbaakais, ka vinji defaultaa uzskata, ka vinjiem priekshroka. Pa barona ielu kaa taadu izvairos braukt, jo tur vispaar vaaaks. Tramvajs veel tikai tuvojas pieturai, kad visi potenciaalie pasazhieri jau brien laukaa uz ielas lai sagaidiitu tramvaju un iekaaptu. Bet ko vinjiem padariisi? Neko :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]darkz
2006-12-11 22:53 (saite)
a kā par labāku ielu apgaismojumu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pry
2006-12-11 23:13 (saite)
Apgaismojums ir jaapaardomaa pirms to izmanto. Tas kaa vairaakas paarejas ir izgaismotas ir galiigi garaam. Tikliidz cilveekas pasper soli saanis, taa vinjsh ir tumsaaa. Es runaaju par tiem spilgti izkraasotie stabiem un tipa uber spozhaam lampaam. Tik nez kaapeec ir izgaismota pati zebras visusdalja shauraa joslaa, nevis visa zebra un ietve, uz kuras gaajeejs staav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?