miss_digory ([info]miss_digory) rakstīja,
@ 2005-12-08 16:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: Nez', teh.
Mūzika:Avril Lavigne- Fall To Pieces.

Teh, eksameni un Freizers.
Sodien nav laika but neta vel, arprats, kads sasniegums. ;)
Bija debili eksameni, viens Religija un otrs Anglu valoda ( jau atkal ), nebija jakomente par Catcher In The Rye tomer, bija jaraksta domraksts par " Murgu Pasauli ". Tie bija kaut cik viegli.
Kreigs Freizeram nepaprasija, tapec pati nupat aizutiju Freizeram PZ Anglu Zvaigznu Karu foruma. Sausmigs besis, skola kaut ka nesanaca uzprasit, es domaju, ka Kreigs vinam butu paprasijis, bet tomer ne.
" Umph... *tries to get self together* As far as I know Craig didn't ask you and you're probably gonna say no anyway, but, hey... Umph... Again... I really like you... Will you be my boyfriend? There. " ir ko es tur uzrkastiju. Stulbums. Tagad biski nozeloju.
Citadak, Veja man sapina sodien bizites starpbridi un direktors mus sabara par to, nezinu isti kapec, nevienu netraucejam. Kaut cik esmu salabusi ar Vejas draugu Sai. Sodien bija riktigi intimas temas pie musu galda pusdienlaika- es, Veja, Sai un Neitans, galvenokart- ta recam, ka visi citi galdi uz mums blenza, bija pilnigi vienalga. Ta diena bija kaut cik OK, daudz neatceros cita, daudz atkartojam Anglu valodai un pec stundam, ejot ciemos pie Eitkinas kartejo reizi, vina dzivo tikai piecas minutes projam no skolas, es, Bekija un Eitkina sastridejamies pamatigi ar Reiculu. Baigi gudra atradusies. Seit ir aptuveni kads bija dialogs.
Eitkina: Sveiki, Reicula.
Reicula: Sveiki.
Eitkina: Ka tev liekas, tev kontroldarba bus laba atzime?
Reicula: Ne.
Es: Sarkasms.
Reicula: Nav viss.
Es: Tu labi zini, ka tu esi gudra, tapec nevajag dirst un melot, tev bus laba atzime.
Talak isti nesaklausiju, Bekija vel kaut ko teica un Eitkina izstresojas, par to, ka Reiculai nav draugu, vai kaut ko tadu. Nirdziens.
P.S. Eise rulle, vina vienmer izlasa manus murgainos tekstus. *hugs*



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lea
2005-12-08 20:45 (saite)
Tu tad tomēr paprasīji viņam! Apsveicu! ;) Nenožēlo, lai arī kas notiktu! Jo daudz lielāka nožēla būtu ja vispār nebūtu prasījusi! ;)

Ne vien lasu, bet arī mēdzu komentēt! ;) *hugs* Tikai es nerullēju! Nu vnk man nepatīk tas vārds... ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?