Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-10-30 19:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pazīmes
tomēr afigiteļna vieta - āgenskalns
tur 100 gr degvīna "moskovskaya" maksā 80 santīmu, saldējums - 21, un bezmaz suņi staigā ar akordeoniem pa ielām - īstajā āģikā

tad, lūk, kad es izgāju no lapočkas (tuvāk nestāstīšu, bet kulta celtne), man piepisās ārā tādi pēc prikida un uzvedības ķīpenes koju jaunieši, gabali pieci laikam, bez meitenēm.

"tev ir cigarete?", jautāja līderis, pats ar cigareti rokā. nu, smieklīgāku dispozīciju nav iespējams iedomāties.
uzreiz pēc šī jautājuma viņš man iesita pa seju, es vnk nespēja noticēt, ka viņš var būt tik psihs,tobiš, ne īpaši trāpīja (man tāpat žoklis ir no dzelzsbetona, un, nopietni, uztrauc tikai tas, ka netrāpa no sāniem pa ausu ļipiņu, jo tas ir mans ahilleja papēdis, afigenna sāp pēc tam, a deguns man ir mazs, pa viņu ir grūti trāpīt), bet nu es gandrīz desmit gadus neesmu šādi skaidrojis attiecības. vietējās rajona kriminālās autoritātes man skaidroja, kā rīkoties šādās situācijās, kad esi viens pret baru: tipa, vai nu bēdz, vai nu piļī līderim ar vienu diviem sitieniem tā, lai viņš nepieceļas, pārējie novērtēs.

nezinu, vai nodarbības ar svaru bumbu apsardzes "treniņzālē", vai kas, bet es viņam izpiļīju ar ansveru ceturtdaļu no zobiem. tobiš pat dzirdēju - krakš-krakš-krakš- slo-mo. jūz blendamed. guļ, slikti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?