Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-05-16 08:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:cinefilia

The Trip (1967, Rodžers Kormans)

 Tālā 1967.gada klasika, Rodžers Kormans piedāvā nevāji ilustrētu almanahu pēcskolas vecuma bērniem "Kā pareizi lietot LSD un apdolbīties bez kritiskām sekām". Tā, kā eksperimentālā ceļā minēto vielu reāli sarijās visi, pat scenāristu (sic!) Džeku Nikolsonu ieskaitot, rezultātu var uzskatīt par visai adekvātu. Skatītājiem rodas vienreizēja iespēja sekot Pītera Fondas (cilvēks ar apskaužamu filmogrāfiju) ceļojumiem apziņas dzīlēs, lai arī tripo viņš nezkāpēc tikai vai nu par seksu vai arī čehu pasaku filmām ar Karelu Gotu galvenajā l. Vispār tur ir vairāk jautri, nekā skābi. Pārējie varoņi gan apgalvo - groovy.

Ja tādu filmu uzņemtu 2008.gadā, tad Fondas varonis noteikti finālā izkristu pa logu no piecpadsmitā stāva, un mēs noklausītos šausminošu statistiku, bet tolaik itin normāli pēc breina ekskursijas skaitījās pamosties kopā ar dūkulīti, kuru mīli un visus cilvēkus uz zemeslodes arī.

in 2008 martcore says
treškonteiners! / sēdies, divi / otrreiz nesaņemtos / ceļotprieks /  afigkino



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2008-05-17 00:07 (saite)
uh, jaa, ir labs.
diivaini, kas shis ir divus gadus pirms easy rider. skatoties ar piemirstiem gadskaitljiem, visu laiku bija sajuuta, ka vajadzeetu buut otraadi - tipa uztaisiija trijotne easy rider un tad noleema ka jaauzbliezh viens kaartiigs trips, bet aciimredzot buus bijis tieshi otraadi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2008-05-17 02:16 (saite)
strasberga, derns un nikolsons vēl gadu vēlāk uzmočīja filmu psych-out
http://www.imdb.com/title/tt0063469/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?