Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2008-08-20 12:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Rīga iekarojusi savu vietu jaunajā "Monopola" spēlē
Balsis ir saskaitītas! Rīga ir ievēlēta un iekarojusi savu vietu "Monopola" pasaules kartē. Rīgas fani ir novietojuši Latvijas galvaspilsētu 22 pilsētu konkurencē uz otra visvērtīgākā tumši zilā lauciņa līdzās Kanādas pilsētai Monreālai.
"Monopola" Pasaules versija tiks tirgota 50 pasaules valstīs 37 valodās.
Jaunā "Monopola" spēle Latvijā (latviešu valodā) būs pieejama jau no 26. augusta.
/BBS/


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]goddes
2008-08-20 12:22 (saite)
Aj nezinu, esmu tomēr laikam konservatīvs, bet kāda velna pēc jāsabojā Monopols, kādu to zinam? Nu labi, ka ne Hārlemas vietā iebāza, taču kā dārgu pilsētu pozicionējot arī diezvai "reklāma" sniegs pareizo viedokli:)

tad jau Cirkā kazas vietā arī Kalnkaziņu likt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2008-08-20 12:30 (saite)
Nu.. patiesībā jau vairākus mēnešus šitam bija milzu ažiotāža.
Rīgas iekļūšanu "Monopola" Pasaules spēlē veicināja akcija "Help Riga", kuru organizēja SIA Anvol Baltic sadarbībā ar daudziem atbalstītājiem - TV3, JC Decaux, draugiem.lv, Radio Skonto, Radio SWH, Mediacom Latvija, GCI Latvia, Rīgas Domi, Laikraksts Diena un daudziem, daudziem citiem. Vislielāko atbalstu akcijas laikā sniedza paši balsotāji, kas cītīgi piedalījās balsošanā, dienu no dienas tuvinot Rīgu kārotajai uzvarai. "Mēs pievarējām neticību un uzvarējām", saka Edžus Jasenovičs, akcijas "Help Riga" rīkotājs un vadītājs. "Nokļūšana uz "Monopola" Pasaules spēles otrā vērtīgākā laukuma apliecina mūsu mīlestību un ticību mūsu galvaspilsētai, saviem spēkiem un nākotnei".
/BBS/
Cik noprotu, tad uzlabotās Monopola versijas šie ik pa laikam organizē. Redz kā - Pasaules "Monopolā" ir ieviesti arī tehnoloģiski jauninājumi. Tam ir jaunas spēles figūras, mājas un viesnīcas, Sociālā Fonda un Iespēju kārtis, kā arī jauni pakalpojumu lauciņi, kas atbilst starptautiskiem simboliem un globāliem (scenārijiem). Tradicionālās banknotes tiks aizvietotas ar bankas kartēm, un spēlētāji varēs iekasēt, izdot un aizņemties naudu, izmantojot "elektronisko banku", tādējādi arī paātrinot spēles laiku, ko aizņem norēķināšanās un naudas apmaiņa.

Nu neesi tik noraidošs pret visu jauno. Cilvēki naudu grib taisīt - un vecie monopoli jau visiem sapirkti - tagad pirks jaunos, un skanošais atkal ripināsies ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2008-08-20 12:34 (saite)
Atceros to ažiotāžu, viedoklis izkristalizējās uzreiz un igorēju. Katram savs, nav jau tā, ka esmu pret visu jauno - tikai šis ir tas gadījums:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]alt
2008-08-20 12:47 (saite)
YAY Riiga ir "biezo" galaa ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?