Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2014-05-20 17:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vispār jau cilvēkam ar 38 t un sliktu pašsajūtu nevajadzētu līst internetos un lasīt visādas blēņas, citādi vēl arī asinsspiediens saceļas.
Un šoreiz par tēmu: iespējams tieši mana paaudze ir pēdējā, kura smīkņās par "lasījis/redzējis neesmu, bet viedoklis man ir". Tb ja izmanto atsauces, tad vajadzētu zināt kaut ko par pieminēto tēmu.
Tb es par šo:


Es, Līga Vaidere, apsolos mainīt vārdu un kļūt par Dārtu Vaideri gadījumā, ja mana mamma, Inese Vaidere, kļūst par Eiroparlamenta deputāti.
Būtu grēks neizmantot iespēju uz Eiroparlamenta vēlēšanu viļņa iebraukt ārvalstu mediju jocīgo ziņu lapās. Dārtu Veideru no Zvaigžņu kariem zina visi. Lūk, es esmu Tavs dēls vai tēvs. (Neatceros.) Dārta Vaidere ir Latvijas Nokia. Latvietim ir ļoti svarīgi, ka viņa valsti zina kaut kur citur. Parasti nezina un jauc ar Lietuvu.
Šī man būs pirmā reize. Vēlos, lai tā ir īpaša. Gribu, ka Tu kārtīgi ieskrāpē krustiņu pie mana uzvārda. 11. saraksts.
Pagaidām Līga Vaidere.


"Dārtu Veideru no Zvaigžņu kariem zina visi. Lūk, es esmu Tavs dēls vai tēvs. (Neatceros.)" - vot šitas ir pizdjec pa manam! Visi zina, es nezinu, bet pohuj, es ar to bezmaz lepojos. Zoss, bļe! Un apakšā sajūsmināti komentāri: lepojos, ka tevi pazīstu! Un neviena: noskaties filmu, dura! (Ne-draugiem tur komentāri liegti, tāpēc es nevarēju ierakstīt!) Aaaaaaa, debīliķu paaudze!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?