Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2013-06-27 21:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ziniet, kas ir vislielākā šīsvasaras maucība? Nē, ne tas, ka ielija 7 gulētāju dienā, avosj vēl proņesjot, jo negāza tak, tikai papilināja, ne tas. Lūk, šis pasākums ir tā maucība: http://vinafestivals.lv/
Ne pat tik daudz, ka cena no 5 uz 10 Ls pacelta. Tas jau ir tīrais brīnums, ka tik daudzus gadus noturējās piecītis!
Stulbums ir tāds, ka, pirmkārt, publikai ir atstāta tikai viena diena, tb nekādas izvēles iespējas, un otrkārt - pasākums notiek piektdien, nevis sestdien. Vienu gadu jau es tur biju piektdienā - nekādas svētku nojausmas, ne prieka, ne gaviļu, ne nemitīgās "ak, cik jauki!" sajūtas, kas bija sestdienās.
Tad vēl tā viņu kapeiku pišana ar tām degustāciju glāzēm! Nu jomajo, ja prasa 10 Ls par ieeju, tak varēja Gemosā sapirkt glāzes pa latu un visiem izdalīt! Nē, kaut kādi brīnumi par 5 Ls drošības naudu. No Swarovska vai? Nu par to gan man nospļauties, es tāpat jau nāku ar savām Lilles vīna degustācijas glāzēm - sev un druškām (tur, edz, ieejas bija ar ielūgumiem, tb par brīvu un vēl katru dienu svaigas glāzes izsniedza, silvuplē!). Bet nu vienalga nepatīkamas nogulsnes paliek...
Un tad vēl es apskatīju to viņu piedāvājumu: 4 no 10 galdiem dos degustēt LV ražotos "vīnus". Tb kaut ko tādu, kas varētu garšot viena maza špicglāzīte pa visu vakaru pa vidam normāliem sausiem vīniem. Nu mīlīgi.
Ja es tomēr saņemšos aiziet (nu dikti jau žaba dušī izmest 10 Ls trīs dienas pirms algas par pasākumu, kas iespējams būs galīgi garām), jā, ja es saņemšos, tad es apmeklēšu arī tās viņu izglītojošās lekcijas, un man būs divas lietas: Viedoklis un Jautājumi!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?