Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2005-03-17 15:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

ārprāta murgi! Ciba tik ilgi negāja, ka es pat delfos ielīdu - kašmars;)

Nu pašai jau patika, ko uzrakstīju:


1) Par 10 Ls sodu pīpētajiem: "Es nesaprotu vienu: kapēc mums ir tik mīkstsirdīgi likumi?! Kādi tur 10 Ls?! 1) Smēķētājus vajadzētu nošaut! Kā policists redz, ka smēķē, izvelk pistoli un pif-paf, gatavs! 2) Tos, kas neatļauti pārsniedz ātrumu - pakārt pie laternu staba, citiem par biedinājumu! 3) Tiem, kuri pieķerti, sēdot blakus iereibušam autovadītajam, nocirst labo roku (nu to, kas bij tuvāk tam šoperītim)! 4) Iereibušos šoferīšus - uz mieta viņus, uz mieta! Vot Staļinam un Hitleram bij kartība, jā, jā, a tagad... khe, tfu! P.S. Un deputātiem kartējās Saeimas beigās - nogriezt degunus! Lai otreiz vairs nestrādā tur. 1.kārt tauta zinās "savus varoņus", 2.kārt būs veselīga rotācija varas gaiteņos, a to vieni un tie paši idioti, vieni un tie paši;)"
2) Sievišķim, kas sūdzējās par vīra neiejūtību: "Da sievietes pašas vainīgas. Izlaiž vīrus no pirmās dienas - "Ko gribi, čabulīt? Tējiņu pienest, zaķīt? Mož pēc alus aizskriet, kamēr Tu uz dīvāna pagulēsi, mīļumiņ?" Loģiski, ka vecis, pieradis pie aptekalēšanas, sievas slimošanu uzskatīs par lieku apgrūtinājumu!
Nevajag uztvert vīrieti kā 5gadīgu bērnu un attiecīgi visu laiku pret viņu tā arī izturēties, bet tad pēkšņi pieprasīt, lai viņš rīkojas un domā kā pieaudzis cilvēks.;)P"





(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?