Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2009-10-25 02:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
3 in 1

1) Es vienu dienu paskaitīju: 24 h - 10 h (darbs) - 6 h (miegs) - 2 h (ceļš un ēšana) = 6 stundas. Un ja 2 vai 3 no tām es veltu Cibai, kaut kā dikti maz laika paliek Dzīvošanai. Nolēmu uztaisīt eksperimentu - paņemt Cibas brīvdienas. Bet tā kā esmu Atkarīgā, tad nācās izdzēsties, citādi vienalga jau līstu iekšā. Ko sadarīju? 1 stundu pieplusoju gulēšanai. Noadīju zeķu pāri brālim. Noskatījos dažas filmas. Parunājos ar Junioru. Satikos ar dažiem cilvēkiem, kas izteica vēlēšanos mani redzēt. Iedzēru, protams. Tā drusku;) Un vēl daudz domāju - par sevi, dzīvi, arī Cibu. Vai ir vērts vispār vairs īpaši rakstīt? Un ko? No sērijas: ko apēdu, ko redzēju, ko darīja kaķis/Juniors, utt? Vai ir vērts ik dienas lasīt? Atbildes joprojām nav. Es vēl padomāšu. Bet domāju, ka atkarību esmu vismaz uz laiku pārvarējusi, tb svītra nebūs pāri. Vismaz tuvākajā laikā.

2) Šajā laikā man atrakstīja/piezvanīja/deva ziņu 8 cilvēki. 8 Cibiņi no manas freidlistes. Un es domāju, ka tas ir Sasodīti Daudz - aptuveni 10%. Cik mēs vispār viens par otru interesējamies? Cik vispār mums ir īstas jūtas pret tiem, kas tjipa ir mūsu draugi? Tā ka es patiešām domāju, ka esmu Bagāta - man ir tik daudz cilvēku, kas tur par mani rūpi:) Paldies viņiem:)

3) Kā man ziņoja, ka Dažs Labs /pikts skatiens Lauminjas virzienā/ esot bijis atdzēsies uz brīdi, lai ierakstītu "Pakaļa!" Bija doma man arī atdzēsties uz kādu brīdi un ierakstīt, piemēram: "Kretīns!" vai "Pats duraks!", bet bija slinkums. Kaut gan jāatzīst - doma bija laba;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?