pusdienu ziņas, jeb kā vislabāk iztērēt piecīti rīgas centrā |
[6. Jan 2015|17:05] |
jūs gan jau paši zinat, bet ir tur tāds hachapuri ēstūzītis uz ģertrūdes ielas, starp tērbatas un akas ielām. gājām tur šodien garām un nolēmām pa virsrakstā minēto naudas summu izmēģināt izkārtnē solītos pusdienu ēdienus, kas labi pazīstami no vissavienības ēdnīcu ēdienkartēm - harcho un chahohbili. nu lūk, teikšu godīgi, šķiet, ka šos ēdienu artikulus ēdu pirmoreiz. katrā ziņā tie nelīdzinājās nekam, ko zem šāda nosaukuma biju ēdis agrāk. tīrs ziemas prieks, jo atgriežoties uz ielas -11 dubāčekā, likās, ka visapkārt zied liljas un oleandri. ļaudis runā, ka tur nesen mainījušies īpašnieki. nezinu, kā bija agrāk, taču tagad tur (nu vismaz virtuves ziņā) ir ahu..brīniškīgi. gana daudz uzmanības arī veģetārajai ēdienkartei, kuru noteikti iepazīšu, kad iestāsies gavēnis. un vēl - skumji, bet fakts - dzirdēju ļaudis runājam arī tā, ka no pāris kvartālu attālumā esošā stockpota brūvētā chilli con carne darbaļaudis vēlāk esot meklējuši, kur nolikt boa. |
|
|
Comments: |
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/163487/8333) | From: | _re_ |
Date: | 6. Janvāris 2015 - 19:06 |
---|
| | | (Link) |
|
vakar ēdu stocka chili con carne un šonakt manas atrašanās attiecības ar gultu un tualeti 1:1. kolēģi gan arī ēda, tiem dzelzs iekšas, nekas. vēl jāpiezīmē, ka vakar tur netika manīti ne linda, ne john, tikai 'sīkie', arī ēdiens garšoja kā cita pavāra gatavots un ne tik labs, jā.
nu, "sīkie" tur gatavo pārsvarā un mans vegāniskais vakardienas chilli bija pilnībā ok
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/166756/2500) | From: | tvarj |
Date: | 6. Janvāris 2015 - 21:14 |
---|
| | | (Link) |
|
viņš tikai šodien laikam atgriežas no Cubas
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/165120/8333) | From: | _re_ |
Date: | 6. Janvāris 2015 - 21:25 |
---|
| | | (Link) |
|
tā nospriedām, ka pagarinātās brīvdienas. :) bet par ēdienu – es negribu apgalvot, ka mana saslimšana noteikti ir no stocka, tik kinska pieminēto runu sakritība. vakar ēdu vēl šur tur un šo to.
Nu nez, gruzīnu ēstuve ir dārga. nepatīk, ka tik daudz jāmaksā par ēdienu, kas pēc būtības ir vienkāršs. un nekad labāku par Avlabar, kuru noēda Vest, neesmu ēdusi Rīgā. | |