Comments: |
kājas neslīd vairāk pa ielu ejot pēc sāls atmešanas?
From: | chaika |
Date: | January 11th, 2017 - 04:16 pm |
---|
| | | (Link) |
|
neticu!
Jau nedēļu. Labi, ciemos aizejot droška ieēdu maizīti ar desu, kurā ir sāls.
Ir galda sāls, jūras sāls un "rock salt", ko rok no iegulām. Galda sāli var arī nelietot, jo tas ir viendabīgs, zemas uzturvērtības, un izraisa disbalansu minerālu proporcijās ķermenī. Pārējos gan ir daudz vairāk minerālvielu, kas ir vajadzīgas, Labs sāls ir kā minerāltabletes, tikai labāk.
Vēl jau ir melnais sāls (tik ļoti gribas teikt - melnā sāls)!
Jā, pačotīgi, ir arī visādi citādi iegulu sāls paveidi, un arī jūras sāls ir dažāds. Vesela pasaule sāls, ne!
Un kur, tavuprāt, iegūst galda sāli, lol
Tas tākā jautājums vai uzbrauciens, vai arī uzbrauciens tāpēc, ka tev liekās, ka visu zini un nemāki noformulēt jautājumus, ja kaut ko nezini?
cenšos atrast visādus veidus, lai samazinātu svaru.
Ok, svētīgi ;), lai izdodās, ja tā padomā, tā bija viena no stratēģijām arī man, kad pārtapu slaida.
Ja nav grūti - kādas bija citas stratēģijas?
Protams, ka nav grūti, ar prieku padalos, un pati sev arī atgādinu, jo nu jau atkal vajadzētu. Principā vienkārši, dzēru maz, nepīpēju, kustējos katru dienu vairāk kā vajadzētu, dažādos veidos; sīki smalki sekoju līdzi uzturvielām ar cronometer palīdzību.
| From: | zivs |
Date: | January 13th, 2017 - 05:47 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Bet vai izdodās samazināt, no sāls atmešanas vien?
Fui, man vispār riebjas ēdienu piesālīšana, aiz tā iemesla negaršo čipsi un lidiņa ceptie kartupeļi. Manā gadījumā produkti droši vien paliktu garšīgāki, atmetot ļuļķēšanu.
ilgi gatavojot tikai sev, pēc tam atsākot strādāt bija ļoti grūti ēst ārpus mājas, viss šķita pārsālīts. tagad it kā esmu pieradusi un arī pati sāli atkal lietoju, bet lielākā daļa ciemiņu tāpat vaid, ka maniem ēdieniem neesot sāls. | |