janvāris

Posted on 2022.01.30 at 20:32
Tags:
man šitas janvāris galīgi nav bijis labs. besī, ka gads tik sūdīgi sākas. tāpēc izdomāju, ka sākšu gadu no jauna. pareizāk sakot, sākšu gadu ar lunāro jauno gadu, kurš, kā reiz, ir parīt. lai tas janvāris iet ellē.

Comments:


lara
[info]lara at 2022-01-31 09:11 (Saite)
Es arī varētu sākt gadu no sākuma. Nevēlos, lai janvāris ietu ellē, bet vieglāku gada startu gribētu gan.
Lai Tavs Jaunais Jaunais Gads nāk labs un laimīgs!
*
[info]inese_tk at 2022-01-31 19:37 (Saite)
Laimīgu Jauno Gadu! :)
A
[info]klusums at 2022-01-31 17:03 (Saite)
Mans gada sākums (lai cik slikts būtu) ir tiešām ap ziemas vidu, gadu miju, dzimšanas dienu. Bet es to uzskatu arī kā gada "pusnakti", kad var būt visbaisāk un tumšāk. Vai arī tieši otrādi - sals, sastingums un pārdomas, kur atdzimšana tikai pavasarī.

Taču saprotu cilvēkus, kas grib sākt gadu citā laikā. Dažiem tas ir mācību gada sākums, dažiem pavasaris. Man īpaši piedūrīgs likās kāds komentārs, ka nu jā, iesākt gadu sezonālās depresijas spilgtākajā punktā, neesot laba ideja. :D
*
[info]inese_tk at 2022-01-31 19:45 (Saite)
jā, septembrī ir ļoti spēcīga jauna sākuma sajūta, kas nāk gan no skolas laikiem, gan tāpēc, ka ilgi esmu nostrādājusi teātrī, kam sezona arī sākas rudenī.

parasti man nav īpašu iebildumu sākt jaunu gadu janvārī, bet šī gada janvāris tāds galīgi nejēdzīgs padevies, tāpēc liekas, ka varētu sākt šo gadu vēlreiz, kaut kā jēdzīgāk.
A
[info]klusums at 2022-01-31 22:17 (Saite)
Aha! Katram savs veids. :)

Un tad Laimīgu jauno gadu! :)
nova
[info]nova at 2022-01-31 17:30 (Saite)
Man visa šī ziema šķiet visnotaļ riebīgaā pa tieši pārdzīvoto emociju buķetes dēļ, tāpēc to,kasbijis, saslauku uz šaufeles,izmetu,un man ir šis mirklis, kad esmu siltumå, sēžu un ēdu zupu. Un tā mirklim bez kādas vērtēšanas,vai bija labi,vai slikti, taisos pārziemot. Žēl jau ir, jo ziema parasti mans mīļākais gadalaiks.
*
[info]inese_tk at 2022-01-31 19:53 (Saite)
pirmās divas decembra trešdaļas man bija ok, bet pēc tam mana ziema samaitājās un tas samaitājums velkas līdzi un pieņemas spēkā visu janvāri. nolēmu, ka man ir apnicis un negribas vairs tā būt un justies, tāpēc sākšu gadu no jauna. cerams izdosies :D

p.s. labo mirkļu ir daudz, bet izkaisīti nejēdzīguma zupā. gribas, lai viņi turas kopā un neirst pa vīlēm. tas arī pa lielam ir mans mērķis un uzdevums februārim
Previous Entry  Next Entry