27 Novembris 2011 @ 16:23
 
Pastāstiet, lūdzu, kā izcept garšīgus biezpiena plācenīšus!
 
 
( Post a new comment )
[info]unpy on 27. Novembris 2011 - 16:32
/antireklāma/
Tikai neēdiet biezpiena plācenīšus tamā dubultajā kafijā, nav vērts, tiešām, pat, ja [info]fedrs taisīs tādus pirmo reizi viņam sanāks riktīgi garšīgāk!
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 27. Novembris 2011 - 16:36
Paldies! Es Tev pārīti paglabāšu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]penny_lane on 27. Novembris 2011 - 16:33
ar mīlestību.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 27. Novembris 2011 - 16:52
Nebūs nekādas kniebšanās pie karstas plīts!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]str on 27. Novembris 2011 - 16:34
mana ome taisīja pašus garšīgākos pasaulē- bet tur tā ņemšanās- traks var palikt!!!

biezpiens, olas , cukurs, sāls, un ļoti maz miltu, tad plāceņus vēl miltos apvārta, jo mīkla ir ļoti mīksta.
mmmm
un cep lielā daudzumā eļļas ( es tāpēc mīklai pieliktu pāris karotes konjaka vai degvīna) :))

es provēju- man tik labi nesanāca:(((
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]unpy on 27. Novembris 2011 - 16:36
Muļķības. Mana ome taisīja garšīgākos pasaulē!:)))
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]fedrs on 27. Novembris 2011 - 16:38
Kur es tagad naktī un vētrā dabūšu Tavu omi? :(
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]antuanete on 27. Novembris 2011 - 17:08
Mans variants ir pretējs augstāk aprakstītajam - vairāk miltu, tā, lai var plācenīšus taisīt ar aukstā ūdenī samērcētām rokām. Tātad, uz 200 g biezpiena 1 ola, kādas karotes cukura, vanilīns - visu samaisa un tad mīca klāt miltus, tā, lai masa ir kārtīgi bieza. Var daļu miltu aizvietot ar mannā.
(Atbildēt) (Link)