/antireklāma/ Tikai neēdiet biezpiena plācenīšus tamā dubultajā kafijā, nav vērts, tiešām, pat, ja fedrs taisīs tādus pirmo reizi viņam sanāks riktīgi garšīgāk!
mana ome taisīja pašus garšīgākos pasaulē- bet tur tā ņemšanās- traks var palikt!!!
biezpiens, olas , cukurs, sāls, un ļoti maz miltu, tad plāceņus vēl miltos apvārta, jo mīkla ir ļoti mīksta. mmmm un cep lielā daudzumā eļļas ( es tāpēc mīklai pieliktu pāris karotes konjaka vai degvīna) :))
Mans variants ir pretējs augstāk aprakstītajam - vairāk miltu, tā, lai var plācenīšus taisīt ar aukstā ūdenī samērcētām rokām. Tātad, uz 200 g biezpiena 1 ola, kādas karotes cukura, vanilīns - visu samaisa un tad mīca klāt miltus, tā, lai masa ir kārtīgi bieza. Var daļu miltu aizvietot ar mannā.