|
Aprīlis 6., 2024
15:49
krāsnī cepti kartupeļi, tomāti un brokoļi ar atkaulotiem cāļa šķiņķiem (jo nav laša). kā zināms, esmu sajūsmā par internetā publicētajām receptēm, kur tev pašam jāzīlē, kas ir kas un cik daudz jāliek. tomēr nez kāpēc nevaru atmest šo vilkmi gatavot ēst. lai arī man ir zināma problēma gatavot visu vienā porcijā.
anyways, šī sieviete apgalvo, ka vajag to visu samest (vienlaicīgi!) traukā, likt cepeškrāsnī uz 400 F un pēc 15 minūtēm viss būšot gatavs, un pat apaļie tomātiņi nebūšot pārsprāguši un kļuvuši par purē. es tomēr neriskēšu visu tā cept (varbūt ar jaunajiem kartupeļiem citādi, es neesmu nekāds eksperts, un varbūt cepammaisā viss notiek ilgāk, nekā, ja pārklāj trauku ar foliju, viss var būt), lai arī esmu burta kalps un uzskatu, ka instrukcijas ir jālasa.
veiksmes man!
|
Comments:
| From: | tvarj |
Date: | 6. Aprīlis 2024 - 16:07 |
---|
| | | (Link) |
|
šķiņķiem 15 min gan būs par maz
| From: | f |
Date: | 6. Aprīlis 2024 - 19:42 |
---|
| | | (Link) |
|
true, tur vajadzēja 25 min (sagriezti gabaliņos)
šis izskatās, ka daļas sagatavo atsevišķi, tad saliek kopā un pacepina vēl.
| From: | f |
Date: | 6. Aprīlis 2024 - 19:45 |
---|
| | | (Link) |
|
kur kaifs rakstīt sviestu? nav brīnums, ka viņiem katrs raksta pavārgrāmatu, ja jāizdzīvo ar šādiem šedevriem. atliek uzrakstīt recepti soli pa solim un tu jau esi zvaigzne!
kaut gan šīs receptes autore ir the new york times bestselleru atore. kaut kā tie the new york times bestselleri nav ne plika graša vērti.
Kad kovidierobežojumu laikā nopietnāk pievērsos ēstgatavošanai, palīdzēja videoreceptes youtubē ar konkrētām norādēm. Es gan nezinu, vai vairāk itāļu vecmāmiņas šarma un sirsnības dēļ tās receptes skatījos (pietrūka savas vecmāmiņas) vai kaut ko arī iemācījos. Tagad tikai atceros, kā viņa itāliski dziedāja, kamēr kaut kas cepās vai vārījās. Nu latviski visādas redzētas, precīzākas un neprecīzākas. Var jau cept uz atsevišķām pannām uz atšķirīgu laiku, ja lielā cepeškrāsns.
| From: | f |
Date: | 7. Aprīlis 2024 - 13:47 |
---|
| | | (Link) |
|
var taisīt biznesu, atmaskojot receptes :D
Tomātiņi nevar nepārsprāgt pēc definīcijas :-) un šitie "cūkkartpelīši" vispirms ir jāapvāra sālsūdenī, lai sanāktu šitik smuki. Bet kā man reiz skaidroja kāds ēdiena fotogrāfs - smuka bilde un patiešām ēdams produkts ir divas pilnīgi atšķirīgas lietas :-)
| From: | f |
Date: | 7. Aprīlis 2024 - 13:46 |
---|
| | | (Link) |
|
pastarpināta persona man arī stāstīja, kā notiek pārtikas reklāmu filmēšana :)
te gan droši vien ir īsti produkti, bet visticamāk tie ir zaļi vai citādi neēdami.
redz kā, par kartupelīšiem es paturēšu prātā nākamajai reizei. vispār jau te nevar sanākt negaršīgi, galvenais tikai zināt, cik ilgi visu cept.
kartupeļus 40 min, brokoļus un vistu kādas 25, un tomātus gan var pievienot beigās uz 10 vai 15 minūtēm (es ieliku ilgāk, un tie bija vēl formā, līdz tiem pieskāros :))
Tur jāvērtē blogu kopumā, Jo - jā, galvenais, lai bilde ir smuka. Ja lasot redzi, ka kaut kas neštimmē, meklē citur.
lasim ar 15 min varbut ar pietiks, vistu šķinķiem vajadzes vismaz 2x vairak, IMHO, (es chickenwings gatavoju ~1 stundu :D, bet nu tur smalki japieiet tai lietai lai āda krauhskjiga un pati gaļa kūst utt utt :) |
|