|
Aprīlis 6., 2024
Comments:
Tomātiņi nevar nepārsprāgt pēc definīcijas :-) un šitie "cūkkartpelīši" vispirms ir jāapvāra sālsūdenī, lai sanāktu šitik smuki. Bet kā man reiz skaidroja kāds ēdiena fotogrāfs - smuka bilde un patiešām ēdams produkts ir divas pilnīgi atšķirīgas lietas :-)
| From: | f |
Date: | 7. Aprīlis 2024 - 13:46 |
---|
| | | (Link) |
|
pastarpināta persona man arī stāstīja, kā notiek pārtikas reklāmu filmēšana :)
te gan droši vien ir īsti produkti, bet visticamāk tie ir zaļi vai citādi neēdami.
redz kā, par kartupelīšiem es paturēšu prātā nākamajai reizei. vispār jau te nevar sanākt negaršīgi, galvenais tikai zināt, cik ilgi visu cept.
kartupeļus 40 min, brokoļus un vistu kādas 25, un tomātus gan var pievienot beigās uz 10 vai 15 minūtēm (es ieliku ilgāk, un tie bija vēl formā, līdz tiem pieskāros :))
Tur jāvērtē blogu kopumā, Jo - jā, galvenais, lai bilde ir smuka. Ja lasot redzi, ka kaut kas neštimmē, meklē citur. |
|
|
Sviesta Ciba |