: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Decembris 16., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:21
domāju par kaķiem, to, kā es nesaprotu, kā var tā dievināt tos kustoņus, nē, nu, jauki jau ir, un smieklīgi dažreiz, bet nu nav tā, ka es ieraudzītu savu kaķi un tūlīt plīstu no mīlestības, gribētu viņu uzcināt un ņemties ap viņu, kamēr viņš skaļi murrā. un tad es sapratu. man liekas, man ir problēmas ar mīlestību. man liekas, es nevienu nemīlu. vispār. un vai esmu mīlējusi? nu, tur žižeks labi bij izteicies par pagājušām mīlestībām, ka tās vispār vienmēr šķietot kā iedomātas. man ir daži, pavisam daži, kas man kaut ko nozīmē, bet līdz mīlestībai tur kā rāpus līdz maskavai.

(9 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]afm
Date:16. Decembris 2012 - 20:02
(Link)
man liekas, ka to mīlestību nevajag pārspīlēt un tādas Lielās Mīlestības jau nemaz nav. ja kādā brīdī kāds kaut ko nozīmē, kāpēc lai tā arī nebūtu mīlestība, nafig tur kabināt klāt dievināšanau, visādus forever & ever un visu pārējo figņu. vairumā gadījumu tas vairāk velk uz savstarpēju atkarību un personīgo problēmu risināšanu, kam ar mīlestību kā mīlēšanu sakars vēl tālāks par maskavu.
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Decembris 2012 - 21:31
(Link)
vot, vot, es tā arī sāku domāt, ka tā mīlestība varbūt tāda arī ir, hehe
From:[info]afm
Date:16. Decembris 2012 - 21:51
(Link)
vai ne. "romeo un džuljeta" ir laba luga, bet identiska situācija dzīvē man liktos vienkārši stulba.
man patīk domāt, ka mīlestība, tāpat kā laime, ir tad, kad vienkārši ir labi. nesamērīgas kaislības, mūžības solījumi un great expectations tur tikai traucē.
[User Picture]
From:[info]darkz
Date:16. Decembris 2012 - 20:42
(Link)
hahā, tā ir ar to mīlestību. vari dzīvot veselu mūžību pilnīgi pārliecināts, ka tev visi citi ir vienā līmenī ar kaķimzemastes, tad tu viņus pazaudē un izrādās bija otrādi. man gan beidzot pašam sāk izskatīties, ka tās vienkārši kautkādas stulbas ilgas pēc uzmanības.
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Decembris 2012 - 21:32
(Link)
nezinu, vai izlasīju tā, kā tu biji domājis, bet tas pēdējais teikums - tieši acītē.
[User Picture]
From:[info]alcoholic
Date:16. Decembris 2012 - 20:46
(Link)
es ar nevienu nemīlu un arī nezinu vai kādreiz vispār kādu esmu mīlējis.

esmu bijis iemīlējies - jā, bet tam jau vairāk sakars ar olām, daiktu un testasteroniem kā mīlestību.

bet kaķi man ir tāda kā apsēstība, kopš adoptēju savu trijotni, jo viņi tādi kā vājprātā neatkarīgi, domājoši mazi mīloši organismi, kas vienkārši pienāk un apsēžas rindiņā blakus uz beņķīša dārzā ikreiz, kad eju uzpīpēt.

vienkārši tāpatvien.

nu un kā lai tādus nemīl?
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Decembris 2012 - 09:16
(Link)
nu, kamēr sēž blakus un nemurrā un nepieprasa uzmanību - viss kārtībā.
man kaut kā vienkārši gribas, lai man liek mieru. lai tas kaķis guļ dīvānā, kamēr es sēžu uz beņķa, un viss. kopības sajūtai pilnīgi pietiek :)
From:[info]adinkra
Date:17. Decembris 2012 - 10:57
(Link)
Ieraugot savu suni, gadās, ka gribas viņu murcīt uzreiz:)
Dažreiz iedomājos, ka tas tomēr ir nedaudz nožēlojami, ka tas vienīgais dzīvnieks, pret kuru man ir Jūtas, ir suns. Nu, kad paskaties uz viņu, un tāds maiguma vilnītis pārskrien :)
Bet tā es ar laikam nevienu nemīlu, un ļoti ļoti ceru, ka tā arī paliks kādu laiku, nevis pēkšņi aizbrauks jumts un būs jāsāk idiotiski uzvesties.
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Decembris 2012 - 11:21
(Link)
vot, jā, suņi manī kaut kādu tādu lielāku mīlestību izraisa. moš tāpēc, ka klausa vairāk. un jūt vairāk, kas saimnieku darīs laimīgu. atšķirībā no kaķa, kam viss pofik.

> Go to Top
Sviesta Ciba