running to stand still

May 17th, 2009

03:10 am

jau otro gadu pēc kārtas es muzeju nakti pavadu, aplīmējot cilvēkus kino muzejā, jo, manuprāt, tas ir labākais, ko šajā naktī var darīt. muzeji tik un tā ir pārpildīti ar iereibušiem cilvēkiem, kas par visām varītēm meklē ciešu fizisku kontaktu ar svešiniekiem, bet kaut kā negribas palaist garām šo Latvijas un it īpaši Rīgas gada notikumu, tāpēc kaut ko gribas darīt, un tad nu cilvēku aplīmēšana ir visnotaļ labs risinājums. (pēc tam gan ir grūti pārstāt skatīties tikai uz cilvēku krūtīm, lol) un tagad skatīšos scrubs 4. sezonu, jo beidzot tas ir jāsāk darīt, un pat nemēģināšu lauzt šīs nedēļas laikā radušos tradīciju neiet gulēt īpaši ātrāk par trijiem. vienīgi tās muguras sāpes mani uztrauc, varbūt tiešām būs beidzot jāmaina matracis.

p.s. šovakar redzēju/satiku 5 licejistus, neskaitot Līvu. psc, licejs tiešām ir visur, un nē, ar iepriekšējiem skolas biedriem tā nekad nebija.

01:59 pm - together through life

Dilanonkuļa 33. ieraksts ir sasodīti mīlīgs. then again, tā tas liekas tikai no pirmā uzmetuma, pirms kārtīgāk pievērsies lirikām, kuras nevar aprakstīt nekā citādi kā vienkārši dilaniskas. dilans ir muzikāls fenomens, jo well, balss viņam tiešām nekā izcilā nav un tīri muzikāli dziesmas, pardon, izklausās visnotaļ vienveidīgas jau pēdējo pusgadsimtu, turklāt viss, ko par dilanu mēģina pateikt, izklausās neveikli un bezjēdzīgi. dilans ir jāklausās, nevis jāanalizē, un ja viņa balss liekas neklausāma, ir taču tūkstošiem kaverversiju - es vispār gribētu kaut kā pārbaudīt savas aizdomas, ka dilans ir visvairāk kaverētais mūziķis evā. bet vispār mani nomāc tas, ka, lai noklausītos visas dilana dziesmas vismaz 2reiz, man būtu jādzīvo vismaz vēl kādi 20 gadi. šī cilvēka darba spējas un jaunrades spējas ir kaut kas fenomenāls. un tīri personīgi dilans mani ir nenormāli ietekmējis, dilans kopā ar douglas adams ir mani lielākie ietekmju avoti, un vispār man liekas, ka tas nebūt nav slikti.
Tags: ,

04:36 pm

vienvārdsakot, smagā atklāsme, ka laika gandrīz vispār vairs nav, mani piespieda sākt kaut ko atkārtot. atrāvos no scrubs, lai paskatītos, ko dižais internets piedāvā, lai atkārtotu angļu valodu, neatraujoties no pierastā ekrāna. no sākuma viss iet ļoti labi, un še tev, pēkšņi izrādās, es absolūti nemāku mācīties. (vai arī varbūt es vienkārši nemāku mācīties mājās, hmm) uzmanību no gramatikas nemitīgi novērš vēlme pagulēt, pēkšņās idejas, ka noteikti jāsameklē konkrēts telefona numurs un so on.

jēziņ, būs jābrauc ciemos pie draugiem mācīties, jo izskatās, es mājās pamācīties tiešām nespēju. tas liekas tik.. nepareizi, jo mājās taču var darīt visādas citas labākas lietas.

09:13 pm - es šodien baigi spamoju, bet man negribas mācīties, that's all



Your Superpower Should Be Mind Reading



You are brilliant, insightful, and intuitive.

You understand people better than they would like to be understood.

Highly sensitive, you are good at putting together seemingly irrelevant details.

You figure out what's going on before anyone knows that anything is going on!



Why you would be a good superhero: You don't care what people think, and you'd do whatever needed to be done



Your biggest problem as a superhero: Feeling even more isolated than you do now

Tags:
Powered by Sviesta Ciba