reliģiskais moments - [entries|archive|friends|userinfo]
reliģiskais moments

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 18th, 2007|08:21 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
jums ir tā bijis?: kāds par katru cenu grib uzklausīt, zināt, ko tu no_dziļumiem domā, piedāvā paglāstīt dvēseli ar sirsnīgu sarunu un atzīšanos simpātijās. un tad tu arī stāsti, ķerdamies vārdos un kaunēdamies, savas nereālās problēmas un jautājumus, kas moka - un draugs, tā vietā, lai mierinātu, sāk tevi ļečīt ar visu klasisko pret-kristietības komplektiņu (Bībeli sastādījuši cilvēki, vainas apziņa ir kaut kas destruktīvs, krusta kari, utt.) - un liek aizstāvēties, cīnīties pretī, kā rezultātā visam klāt vēl rada vientulības sajūtu, tā, ka tu vienkārši aizej miglā, vējam šalcot, bēdīgāks par pašām bēdām. kā es vakar salīcis izgāju no tām mājām (tajā vietā par krusta kariem), divsimt gramiem mūsu draudzības apliecības konjaka viļņojot caur asinīm un lokot šīs pilsētas ceļus uz visām pusēm.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:March 18th, 2007 - 10:06 pm
(Link)
bet vismaz skaisti raksti.
un, zini, tu vari atnākt pie manis ar to konjaku, jebkurā laikā, un es neļečīšu, tikai jautāšu, nevis, lai ar jautājumu pierādītu kaut kā neesamību, bet tieši otrādi -... nu, to otru.
[User Picture]
From:[info]de_profundis
Date:March 19th, 2007 - 10:08 am
(Link)
klausies, negribi nākt ar mani uz Baha Mateja Pasiju Jāņa baznīcā 23.datumā? Man ir vislabākās biļetes, nav kauns pat tevi aicināt.
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:March 19th, 2007 - 11:41 am
(Link)
vakarā, ja? es gribu, bet man ir aizdomas, va nav kaut kas tajā dienā, tas datums tāds dzirdēts, es pašodienu pārbaudīšu, labi, un vakarā pateikšu?
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:March 18th, 2007 - 10:30 pm
(Link)
ir bijis bez vēlēšanās uzklausīt un konjaka, taču ar visu ļečīšanu. skumjas, attiecīgi, arī izpaliek. un aprakstīt arī negribas.
[User Picture]
From:[info]bez4pieci
Date:March 19th, 2007 - 08:36 am
(Link)
ciešanas ir visu lietu mērs :/
From:[info]slikts
Date:March 21st, 2007 - 11:38 pm
(Link)
spieda aizstāvēt tavu romantisko viedokli par kristietību?