Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2008-07-29 18:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sasmējos dikten:

SIA ''Latnet datu centrs'' piedāvā unikālu jaunumu - apmācītu vilku suni Bimu


Daudzi Internet pakalpojumu sniedzēji jau sen piedāvā serveru apsardzi 24h diennaktī, autonomo elektroapgādi, signalizāciju, piekļuves kontroli telpā un video novērošanu, datu aizsardzību izmantojot ugunsmūri un antivīrusu nodrošinājumu, u.c. drošības līdzekļus informācijas glabāšanai savos datu centros.

Taču SIA ''LATNET datu centrs'' pirmoreiz Latvijā, papildus jau uzskaitītajiem drošības līdzekļiem, piedāvā unikālu jaunumu - apmācītu vilku suni Bimu!

Bims šobrīd apsargā SIA ''LATNET datu centrs'' serveru telpas TV tornī. Viņš ir pabeidzis C++ kursus, pārvalda teikvando un viņa vērīgās acis no TV torņa jau laikus pamanīs jebkura nelieša tuvošanos! Bimam ir arī mazais kompanjons Fuksis, kurš pašlaik aktīvi apgūst apsarga iemaņas pie kolēģa Bima un SIA ''LATNET datu centrs'' arī turpmāk domā attīstīt un atbalstīt šo unikālo apsargu komandu!

"Latnet datu centrs"- zvērīga serveru drošība!

Informācijai: šobrīd LATNET datu centrs piedāvā informāciju izvietot 3 ģeogrāfiski atdalītās vietās, kas visas aprīkotas ar uzskaitītājām drošības līdzekļiem un savstarpēji saistītas ar ātrgaitas Internet pieslēgumiem.

Papildu informācija:

Jānis Vecvanags,

"LATNET Datu centrs" valdes priekšsēdētājs

Elīna Olante,

Sabiedrisko attiecību speciāliste




(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?