Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2006-07-13 12:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Creative ZEN SLEEK 20GB
vai kādam ir pieredze atsauksmes par konkrēto subjektu? viens čoms grasās pirkt, prasa konsultāciju, tad nu i nezinu ko teikt. ir kaut kur zināma vieta ,kur šitādus agregātus tirgo, var aplūkot dzīvē??


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]la_astraal
2006-07-13 12:52 (saite)
neez. man jau tomēr liekas, ka aipods ir līdz šim labākais šajā jomā. esmu dzirdējusi, ka arī sony tagad kautkādu baigo monstru ķīmiķojot, kas pārsitīšot iPodu, var painteresēties par to
enīvej - pati nepirktu mp3 playeri uz cietā diska bāzes. nedroši. mans nano draugs n-tās reizes kritis no nezcikliela augstuma, šim, protams, nekāda vaina.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2006-07-13 12:54 (saite)
es to pašu viņam teicu - cietais ir cietais un datu kartes tomēr ir savādāk, drošākas pret triecieniem, vieglākas, klusākas :)) un mazāk elektrību arī noteikti ēd. nezv, varbūt šis arī ipod paņems, bet ipods 1gb maksā 120 ls un jau 150 kaut kādi normāli izmēri, žēl ka tur nevar kādas kartesiebāzt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]la_astraal
2006-07-13 12:57 (saite)
mja. vēl kas ipodam - noteikti vajag uzreiz jau citas labas austiņas klāt pirkt. bet es vienalga savu izvēli nenožēloju, un par tiem pārdesmit latiem (manā gadījumā - mārciņām), kas nāk klāt par šādu tādu lieku gigabaitu, pēctam tāpat ir vienalga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zwobot
2006-07-13 15:43 (saite)
Tas, ka pie playera requirements rakstīts "Creative media explorer", iespējams norāda uz to, ka šo verķi, tāpat kā daudzus citus creative produktus nevar izmantot kā mass storage device - tb vajadzīgs softs un draiveri lai piekļūtu playera saturam, nevis vienkārši iespraud usb vadu un parādās jauns disks. Dzīvē tas ir reāli kaitinoši. Var jau it kā ierakstīt softu kredītkartes izmēra diskā, bet nu... nah. Man mans ZEN Xtra 60Gb reāli noriebies, un pēc pēdējās firmwares uzlikšanas vispār gandrīz nelietojams kļuvis (nevar downgreidot). IPodam arī skaņa labāka.
Kas attiecas cieto disku playerī, tad manuprāt tā nav liela problēma, ja ir daudz maz uzmanīgs cilvēks. Manējais teiksim pusotra gada laikā labi ja reizi no 20 cm augstuma kritis. Akumulatora darbības laiks ar vēl ~10h gan jau ka ir.
Bet visādā ziņā, neiesaku creative. Sūkā viņiem tie verķi, tieši softa ziņā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2006-07-13 15:45 (saite)
ok, super paldies par atsauksmi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?