icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2005-06-29 14:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:neaprakstāms &))
Mūzika:nedrīkst teikt, savādāk Kristīne paliks lepna &)))

"Esmu gatava tevi paņemt tūlīt pat!!!! ... bet tomēr, lai nesasteigtu - pagaidīsim 1-2 dienas" &D
Nu tā...
Iedomājaties skatu... pa pilsētu nesas kekss uzvalkā... kurš pa ceļam tik un tā paspēj uzsmaidīt visām ievērības cienīgajām meitenēm &)))

Lieta tāda: viss gāja gludi.. līdz bija jāiet ārā no mājas, un es attapos, ka neredzu savas kurpes (grrr.... tā ir, kad kāds manā nekārtībā saved kārtību). NU rezultāts... no mājas tiku ārā 5 min. pirms pārrunu sarunātā laika. Nesos... atskrēju sasvīdis, slapjš... 7 minūtes vēlāk, nekā vajadzēja. ... Iegāju kabinetā pie direktores. Mmm... kāda direktore!!!! Bļin! Būtu viņu redzējuši.. siekalas mutē uzreiz saskrēja, un biju gatavs viņu turpat uz galda *CENSORED!* &DD

Bet nu... parunājām 5-10 minūtes, pēc kā viņa teica: "Es paņemtu Tevi uzreiz, taču tomēr 1-2 dienas vēl padomāšu". Bļin... bet kas tā bij par meiteni.. mm... Es ar viņu spēlēju spēli "kurš pirmais novirzīs skatienu no acīm". Viņējās svaidījās kā trakas &)) Taču nenoliegšu, ka šoreiz arī es biju apburts... apburts no tā skaistuma.. un ne tikai vizuālā. Viņā kaut kas bij tāds... nu nezinu. NU BAIGI BAIGI!!!

Vēl biju UNISATā. Sākumā Kalna ielā... pie galvenā direktora. Šams ar mani bik parunāja, un uzreiz nosūtīja uz veikalu Brīvības ielā, kur tas darbinieks ir vajadzīgs. Tiku riktīgā lietus gāzienā. Brīvības ielā viss uzvalks bija slapš. Bet "man vienalga.. es ar riteni" &D (nē jau nē - ar kājām). Nu.. bik pagaidīju... ieradās Pēteris (cilvēks, kas man bij jāsatiek Brīvības ielā). Roku saspiediens.. CV pārlasīšana.. pāris jautājumi/atbildes... Un tad viņš saka : "Kad tu varētu sākt darbu? Personīgi es tevi ņemu, tik galējā atbilde jāsaka direktoram."

Nu re... pats noteikti no šīm 2 vietām izvēlētos UNISAT.. bet tā meitene!!!! OMG! ("Eu , CUBA, tu neesi ķerts? Tu tik skraidi viņām pakaļ... un tad brīnies, ka tev skumji un sāp..") Bet.. nu.. bļins. Gribu sarunāt ar viņu randiņu! mmm... nē nu jopcik... esmu slims! Nelabojami! &))

A bet... kad izgāju ārā no pārrunām... nu smaidīju - jā. Bet tik ilgi!!! Smaids nevarēja pārtraukties veselus ~8 kvartālus! Nu gāju kā tāds muļķis un rādīju zobus &)))) Bet jūtos labi, labi, labi, labi... mmmMMMmmHm! Šodien viennozīmīgi ir laba diena &))

A Viņa pat bija apskatījusies, ka esmu auns. Jo tiklīdz sāku sevi raksturot, viņa teica.. mm.. "aunam raksturīga uzvedība. ;) Mana mamma ar ir auns :)" Ehhh... VOT TĀ TIK IR SIEVIETE! &))

CUBA, MIERĀ!!!!!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]maris
2005-06-29 14:46 (saite)
Kaut kas TIK pozitīvs sen nebija lasīts :)

(Atbildēt uz šo)


[info]dialogs
2005-06-29 14:57 (saite)
:))))))))))))))))))))))))) noķiķinājos ne pa jokam

(Atbildēt uz šo)


[info]anii
2005-06-29 21:45 (saite)
hahahahahahahahaha
riesta laiks cubam saacies!!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?