icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2007-01-16 19:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tā.. mazliet patiesības.
Ir kaut kā iegājies, ka daudzi cilvēki, kas kaut ko zin/prot, citreiz pasmejas par tiem, kas to nezin/neprot.

Vispār stulbi...

Redz, katrs savu laiku tērē citādāk. Viens attīsta kaut ko vienu, cits kaut ko citu. Neba jau katrs no mums ir "wunderkinds", kas spēj attīstīt savas spējas, patērējot tam mazāku laiku, līdz ar ko, apgūt vairāk lietu nekā citi.

"Slinkums"... arī par to es padomāju. Esmu ievērojis, ka par slinkumu pēdējā laikā saucu lietas, kuras man ir, nevis "slinkums" darīt, bet gan vienkārši jūtams laika trūkums, lai to darītu. Pēc dabas es slinks neesmu... izvēlīgs gan!

Un tie cilvēki.. kas domā, ka ir gudrāki par citiem: teikšu vienu - lai kāds izaicina mani, lietā, ko es nepārzinu, un, ja man tas liksies pietiekami svarīgi, es apgūšu jebko, lai tikai visu acu priekšā ieliktu to viņam sejā!

P.S. - nē, mani neviens šodien par stulbu nenosauca un par mani nepasmējās. Gluži otrādi.. šodien kārtējo reizi "pārspēju sevi".


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]madevil
2007-01-16 20:14 (saite)
ihmo tu pēdējā laikā pārāk daudz nodarbojies ar pašcilājošiem iedvesmtekstiem nekā actually kko dari lietas labā. necepies, tik mēģini vairāk pārkāpt pāri tam savam muļķīgajam "lepmnumam". neviens jau tevi nopietni par muļķi nesauc.
vispār man šķiet dīvaini, kā var būt grūti palūgt palīdzību dažreiz, ja netiek ar kko galā. spešalī, ja ir tāds debīlu draugu bars :D
nu kkā tā. ai aizver muti ! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2007-01-16 20:52 (saite)
Man ar dažreiz nedalec, ka, kad kādam palūdz palīdzību, jams tikai pasmejas par to, ka pats netiec galā un esi noobs...

Paskaties kaadreiz uz sevi, nuuģi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]cuba
2007-01-16 20:54 (saite)
P.S. varu iemest logu (nevis lodzinju) tavaa sejaa, kur ir skaidri redzams, kā ir, kad "dažam labam" palūdz palīdzību. Un ne reizi vien.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]madevil
2007-01-16 21:12 (saite)
žēl man tevis, ka tā visu uzskati par personīgu apvainojumu :)
un man nevajag logu lai apzinātos, ka bieži vien diršu virsū par IT lietās nezinošākiem cilvēkiem :) un tas ir tikai tapēc, ka some people never learn. paskat - pat borģiks ir sācis pamazām cirst zivi kas un kur un kā ir labāk darāms (viņa newbiskie jautājumi arī kādreiz bija damn uzjautrinoši/besīgi), then again bordo tas viss pēdējā laikā ir vajadzīgs ikdienā darbā.
vispār tā jau ir - ko ikdienā nelieto/nedari - to grūtāk apgūt :)

un beidz lūdzu kareivīgi cīnīties te tagad pretī tam ko saku, lai nesanāk, kā ar MTG noteikumiem toreiz (kad skaidri redzams, ka citiem taisnība, bet NĒ BĻAĶ !) :) pastāvēšana par savu viedokli ir ļoti ok, tikai jāzin robežiņa. nu tā tur lietuvas/latvijas... ghhhghhg

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mafia
2007-01-16 22:00 (saite)
Cubinjam buutu +8.3, ja vinjsh zinaatu to Latvijas/Krievijas robezhinju! :)) Bet to jau veel neviens nezin.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?