icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-07-04 00:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu vo. Nupat tik ierados nu Ludzas & Rēzeknes!
Teikšu kā ir - 8h pie stūres ir samērā nogurdinošs process, un man vēl bija bik jāpiepūlās, lai acis nekristu ciet braucot.
Kārtējā nakts, kurā man būs pārāk maz laika, lai izgulētos.

Ar labu nakti.

P.S. - un runājot par šodien jau tā daudz dzirdētajiem "stulbeņiem visapkārt"... principā šodien to gaisa gabalu taisīju tikai dēļ tā, ka lielākoties Latgales medicīnas iestādēs strādā vai nu stulbi, vai vienkārši slinki cilvēki... jo viņi vienkārši neko negrib saprast/darīt. Iepriekš atvainojos visiem latgaliešiem, kas uzskata, ka man nav taisnība.. taču tā nu jau ir statistika, un No visām labaratorijām, kur man nācies strādāt - latgalē ir viszemākais inteliģences līmenis.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lodzinjsh
2006-07-04 09:22 (saite)
man arī ir saskarsme ar Latgales medicīnas iestādēm. Imho man jau bija posts par viņiem, bet arī tas nav būtiski. Nav man ar viņiem tehniska rakstura darīšanas, bet grāmatveži tur mēdz darīt brīnumus :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mafia
2006-07-04 09:25 (saite)
īpašā latgales grāmatvedības metode :D labs :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]cuba
2006-07-04 10:06 (saite)
Jāā!
Daugavpils Bērnu Veselības Centrā savulaik biju iesniedzis servisa līgumu un rēķinu, kurš attiecas uz šo līgumu (līgumā pašā tika minēta tikai pakalpojuma cena, bet tajā nebija ietvertas rēķina/pavadzīmes funkcijas - nu tu kā grāmatvedis moš ~ saproti, par ko es runāju). Vot.. pēc pāris dienām man zvana no turienes grāmatvede, un prasa, kāpēc viņiem ir izsūtīti 2 rēķini?!?!? Tb 1 līgums + vēl 1 rēķins. Nu man vaidzēja kādas minūtes 10 pie telefona, kamēr viņa saprata, kāpēc ir 2 papīri.

āāmm.. turpat vienreiz man vajadzēja nodot dokumentus vienai ārstei. Guess what.. aizbraucu, pajautāju reģistratūrā, kur jamo var meklēt... man norāda kabinetu.. kurš izrādās aizslēgts. Eju jautāju visiem.. neviens neko nezin - vsjem fsjo poohuj! Nu reģistratūrā jautāju, vai jamie nevar man tādā gadījumā vismaz mob.nr. iedot, ka jau paši nespēj atrast! "Nē, bļaķ, nevar iedot!".. psc beigās dabūju to mob. noviena kolēģa.. sazvanīju to bābieti - un guess what - jamā bij iekš tā paša aizslēgtā kabineta, un viņa jau pieradusi nevērt durvis vaļā, ja kāds piezvana pie tām (liek nu jā.. priekškam vispār tas zvans vaidzīgs? Lai tāpat aiz nav ko darīt CUBA tur varētu pastāvēt un paspaidīt).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lodzinjsh
2006-07-04 10:28 (saite)
Nedod Dies` Tev būs darīšana ar Daugavpils reģionālo slimnīcu... Man liekas, ka tur neviens īsti nesaprot ko dara :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2006-07-04 11:25 (saite)
Āām.. nemaz nepiemini.
jamiem ~ ne mēnešus apakaļ aizvedu servisa līgumu.
No tā līguma ne ziņas ne miņas &D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buka
2006-07-04 13:30 (saite)
lol
jums nu gan i par ko runaat :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?