icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-02-10 18:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:shodien briivs vakars. EljikS.

Who's the real bitch?!
WTF ?
Laikam jau tam teicienam ir savaa zinjaa taisniiba... kad uzrodas nauda, tad pazuud draugi. Nu t.i. taa... kaut kaa - jaa. Vienkaarshi 1.-kaart aiznjemtiiba, 2.-kaart daudz probleemu, kas galvaa nepaartraukti jaarisina (un nesanaak padomaat par taadu kaa izrunaashanos/parunaashanu ar draugiem) (arii briivajaa laikaa, kad itkaa esi ar kaadu kopaa), 3.-kaart ... jaa, kad varu atljauties es nolejos! Nu un? Man taa ir relaksaacija, jo tikai ta es speeju pashlaik nedomaat par probleemaam + (ja runaajam datorikju valodaa) Es taadaa veidaa restarteeju sisteemu!

Hatters laikam ir vieniigais, kas kaut cik to visu pozitiivi uznjem, jo tieshi vinjsh parasti ir tas, kas ieguust kompanjonu, kas, ja grib un var, tad aiziet kkur paseedeet. Un bez aizspriedumiem. Un ariidzan vinjsh dod padomus un kritizee, nevis prosta kko slikti padomaa. Taa tam buutu arii jaanotiek. Un tad nu laikam jaatziist, ka, neskatoties uz to, ka itkaa muusu celji ir bijushi dazhaadi utt., tomeer tik un taa esam palikushi savaa zinjaa kaa braalji, jo pietiekami labi viens otru paziistam.

So fuck off!

Arii man shodien kkaads zajobs uznaaca. Mosh arii nepamatots. Whatever...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bumsis
2006-02-10 20:07 (saite)
Mjāāāā...nu Tu noskaldīji!:)Es jau labrāt pieteiktos pasēdēt.Nav taču obligāti jārunā, bet ir viens bet...es nevaru aizlieties.Tobišs man jau ar paostīšanu pietiek...;DDDDD

(Atbildēt uz šo)


[info]dialogs
2006-02-10 20:09 (saite)
draugi nezūd. viņus nevar pazaudēt kā atslēgas. Viņi ir. Bet ticu ka nodzeroties ne vien draugus var pazaudēt, bet pats sevi. un nestāsti par Restartu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2006-02-10 21:01 (saite)
Nu taa jau nav dzershana/nodzershanaas.
Es jau to TIK biezhi nedaru!!!
Bet, ja taa notiek, tad citreiz negribu tureet meeru. Un arii ne vienmeer.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buka
2006-02-10 21:24 (saite)
un hatterim (piedodiet) ir arii cic labums ar tevi sadzert.....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2006-02-10 21:51 (saite)
Jaa zinu.
Bet vinjsh censhas laboties. Kad ir iespeeja.
Nu whatever.
proehaljijs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hatter
2006-02-11 23:42 (saite)
Mjaaaaa! vikai Liels paldies! ko varu pateikt neko! sorry ka man nav naudas, jo 2meen neesmu straadaajis! es jau saprotu ka tikai taapeec man vairs neviens nezvana jau ka 2 ned pagaajushas! visi zin kur es straadaaju un lai tikai nedirsh ka baigi aiznjemtie! labi whatever! vika cubam izdariija pakalpojumu, turpmaak kaa arii nu jau nedeelju liidz shim ieshu dzert viens pac! ko esvaru dariit ja darbu beidzu divos.........

peace!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]buka
2006-02-13 09:06 (saite)
slat

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bordo
2006-02-13 09:40 (saite)
Ammm... gatteronkul!!! As i am in da center mostly i go with my buddys!!! Those are you and cuba and madevil.... so dont fucking BULŠIT BĻADJ ME ka tevi neviens negrib un nezvana!!!!!! Fakineiiii!!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?