icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-01-17 20:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:neeedis un uztraukts

Nu vo sakaaas shaize.

Pirmdien (23.01.06.) jaunaa darbavieta mani suuta uz nedeelju uz Zviedriju uz seminaariem. Bez atlaidiiteem. Par cik UniSats taa uzreiz nelaizh mani prom, jaunaa darba deveeja soliijaas jebkaadaa veidaa paartraukt manas attieciibas ar UniSatu. Runa gaaja i par slimiibas lapas noformeeshanu, i par kaut kaadu "caurumu LR likumdoshanaa", kas lauj aiziet no darba uzreiz, negaidot atluuguma terminju (1 meenesi).

Lieta taada, ka es no UniSata gribu aiziet mieriigi - bez konfliktiem vai naida/kara. Mana vieniigaa ceriiba to izdariit shobriid, ir atrast 3 dienu laikaa sev aizvietotaaju (+ citi siikumi, ko es sarunaashu). Jo UniSata vadiiba nav ieintereseeta zaudeet nu jau kvalificeetu darbinieku (aizgaaja pat liidz tam, ka S.Zhuravljova kungs - UniSat boss man piedaavaaja alternatiivas, kas buutu liidzveertiigas jaunajai darbavietai... tachu nedomaaju, ka UniSats ir gatavs iet uz ko taadu... vinjsh nezin par kaadaam naudaam etc. iet runa, ko es protams ariidzan neizpaudu). Jebkuraa gadiijumaa zinu tikai to, ka pirmdien no agra riita es izlidoju uz SWE. Kaa tas viss notiks.. tiks noskaidrots tuvaakajaas 3 dienaas.


Shodien esmu riktiigi domiigs, apjucis, .. neesmu joprojaam pusdienojis. Tuvaakaa eedienreize man spiid peec paaris stundaam, jo tagad man ir jaauzraxta savs CV.

Patiesiibaa situaacija nav apskauzhama, njemot veeraa faktu, ka bez konfliktiem no UniSata es vareetu tikt prom, bet tam ir ljoti maza iespeejamiiba. Lai gan man ir ceriiba uz vienu cilveeku, kas vareetu naakt uz UniSatu manaa vietaa, tachu vinjam ariidzan saakumaa ir jaatiek prom no vecaa darba. Riit uzzinaashu kaut ko konkretaak par vinju.

Un veel es nekad neesmu lidojis... ja godiigi, njemot veeraa stressu etc., man ir aizdomas, ka lidmashiinaa naaksies taisiit CUBwee.

Nja...

jag alsker dig.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?