icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-01-17 20:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:neeedis un uztraukts

Nu vo sakaaas shaize.

Pirmdien (23.01.06.) jaunaa darbavieta mani suuta uz nedeelju uz Zviedriju uz seminaariem. Bez atlaidiiteem. Par cik UniSats taa uzreiz nelaizh mani prom, jaunaa darba deveeja soliijaas jebkaadaa veidaa paartraukt manas attieciibas ar UniSatu. Runa gaaja i par slimiibas lapas noformeeshanu, i par kaut kaadu "caurumu LR likumdoshanaa", kas lauj aiziet no darba uzreiz, negaidot atluuguma terminju (1 meenesi).

Lieta taada, ka es no UniSata gribu aiziet mieriigi - bez konfliktiem vai naida/kara. Mana vieniigaa ceriiba to izdariit shobriid, ir atrast 3 dienu laikaa sev aizvietotaaju (+ citi siikumi, ko es sarunaashu). Jo UniSata vadiiba nav ieintereseeta zaudeet nu jau kvalificeetu darbinieku (aizgaaja pat liidz tam, ka S.Zhuravljova kungs - UniSat boss man piedaavaaja alternatiivas, kas buutu liidzveertiigas jaunajai darbavietai... tachu nedomaaju, ka UniSats ir gatavs iet uz ko taadu... vinjsh nezin par kaadaam naudaam etc. iet runa, ko es protams ariidzan neizpaudu). Jebkuraa gadiijumaa zinu tikai to, ka pirmdien no agra riita es izlidoju uz SWE. Kaa tas viss notiks.. tiks noskaidrots tuvaakajaas 3 dienaas.


Shodien esmu riktiigi domiigs, apjucis, .. neesmu joprojaam pusdienojis. Tuvaakaa eedienreize man spiid peec paaris stundaam, jo tagad man ir jaauzraxta savs CV.

Patiesiibaa situaacija nav apskauzhama, njemot veeraa faktu, ka bez konfliktiem no UniSata es vareetu tikt prom, bet tam ir ljoti maza iespeejamiiba. Lai gan man ir ceriiba uz vienu cilveeku, kas vareetu naakt uz UniSatu manaa vietaa, tachu vinjam ariidzan saakumaa ir jaatiek prom no vecaa darba. Riit uzzinaashu kaut ko konkretaak par vinju.

Un veel es nekad neesmu lidojis... ja godiigi, njemot veeraa stressu etc., man ir aizdomas, ka lidmashiinaa naaksies taisiit CUBwee.

Nja...

jag alsker dig.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bordo
2006-01-18 09:52 (saite)
hmmm blin... sakfakdik... ammm nu jaa....
KO vel tādu pastāstīsi?

(Atbildēt uz šo)


[info]dialogs
2006-01-18 09:56 (saite)
Ja Tu neesi izmantojis savu atvaļinājumu, tad var aiziet negaidot mēnesi

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2006-01-18 17:17 (saite)
Kristiin, es zinu DL.
Tu saki pareizi, tikai ir 2 nianses. Es esmu UniSataa nostraadaajis mazliet vairaak par pus gadu (no kaa man pienaakas 3 nedeeljas atvaljinaajuma - nevis meenesis), un atvaljinaajums ir jaapiesaka vismaz 10 dienas ieprieksh (peec darba liiguma), kuru man nav.

Nu bet preobleema jau tiek risinaata. Uz Zviedriju es lidoju jebkuraa gadiijumaa.. nu no UniSata aiziet man probleemas nesagaadaa. Ir tikai tas, ka es negribu karot, bet gribu visu izdariit mieriigi. Piektdien uz darba paarrunaam esmu noorganizeejis 1 un iespeejams arii veel 1 kadru(-s), kas, ja apmierinaas manus darba deveejus, arii paliks manaa vietaa. Taada man bija vienoshanaas ar UniSatu. Naakamo nedeelju vinji man iedeva briivu. Paareejo es nokaartoshu. Neesmu jau es vairs cilveeks, kas klusi seezh stuurii un neko nesaprot &) Pietiekami daudz es saprotu, lai speetu aizstaaveet savas intereses, bet taj pashaa laikaa esmu joprojaam paaraak sirsniigs, kaa deelj censhos sagaadaat abpuseeju apmierinaajumu.

Katraa zinjaa situaacija pamazaam kljuust skaidraaka.. un tagad man jaasaak gatavoties lidojumam. &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?