icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2005-11-21 15:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: sick
Mūzika:Dem Franchise Boyz - I Think They Like Me

Nu ko.. vecajaas sliedees, huh?


<
Vakar ar hatteru un Nikiju pavadiijaam peedeejo vakaru, vinjiem esot Latvijaa.
Atkal paarcentos izaicinot savu likteni un ignoreejot slimiibu. Parasti tas straadaaja.. shoreiz es iespeejams dzenu sevi kapaa. Baigaa zaraza piekjeerusies. Vakar knapi aiztuutuljoju liidz maajaam. Iekshaa viss dega. Bungaadinjas spraaga pushu un bija sajuuta, ka taas tuuliit paarspraags un pa taam saaks teceet aaraa asinis. Ieliidu gultaa un.. parubiijos? Nekaa. Veel kaadu stundu smagi klepoju un shnjurkaajos, liidz beidzot aizmigu.

Shoriit nekaada iipashaa jamo pavadiishana neizdevaas. Pamodos peec 12-tiem. Galva smaga.. ar ausiim dzirdu jociigas skanjas. Itkaa atbalsis. Atbalsis, kas itkaa atkaarto cilveeku balsis, ko dzirdu, tikai citaadaakaa balsii. Baigi diivaini patiesiibaa. Nu uzzvaniiju haterim. Aizgaajaam uz Feeniksu panjeemaam pa 50 g uz atvadaam un Nikijai Martini (kas Feeniksaa garsho kaa suuds, bet ko gan var gribeet no baara, ko es dziiraazk nosauktu par veikalu -> attieciigi nevis baarmenes, bet paardeveejas)

Nu un tad jau arii atvadiijaamies ar domu, ka peec ~2 meeneshiem visi atkal redzeesimies. Cik nopratu, Nikija atpakalj Latvijaa buus (ja buus) ar apalju punciiti. Lai gan neko nezinu. Ies laiks, tad redzees. Tsssss...

Nu ko. Gaidiisim jamos atpakalj. Ja Nikija tieshaam brauks atpakalj kopaa ar Mikinju.. tad buus baigi jauki &) Cereesim, ka vinja aatri dabuus piemeerotu darbu sheit un apguus muusu valodu. Sho to jau hatters vinjai iemaaciijis. Vispaariibaa, kaa vinja pati teica, vinja ljoti labi klausaas un uzskata, ka ar valodas apguushanu vinjai probleemu nebuus. Nu skatiisim kaa buus.

Tagad 2 meeneshus varees no shamiem atpuusties un pieveersties personiiigajiem plaaniem &)

Huh. Un sakaraa ar to, ka Aldis izdomaajis maajaas ~ peec nedeeljas ievilkt 1 mbit Telia i-netu (ko es ne visai atbalstu - tachu tas ir vismaz kaut kas)... saaku tomeer apdomaat par to dzelzhu iegaadi. Nu ta jau maniis.
>

Nu taa..



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?