icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2005-11-21 15:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: sick
Mūzika:Dem Franchise Boyz - I Think They Like Me

Nu ko.. vecajaas sliedees, huh?


<
Vakar ar hatteru un Nikiju pavadiijaam peedeejo vakaru, vinjiem esot Latvijaa.
Atkal paarcentos izaicinot savu likteni un ignoreejot slimiibu. Parasti tas straadaaja.. shoreiz es iespeejams dzenu sevi kapaa. Baigaa zaraza piekjeerusies. Vakar knapi aiztuutuljoju liidz maajaam. Iekshaa viss dega. Bungaadinjas spraaga pushu un bija sajuuta, ka taas tuuliit paarspraags un pa taam saaks teceet aaraa asinis. Ieliidu gultaa un.. parubiijos? Nekaa. Veel kaadu stundu smagi klepoju un shnjurkaajos, liidz beidzot aizmigu.

Shoriit nekaada iipashaa jamo pavadiishana neizdevaas. Pamodos peec 12-tiem. Galva smaga.. ar ausiim dzirdu jociigas skanjas. Itkaa atbalsis. Atbalsis, kas itkaa atkaarto cilveeku balsis, ko dzirdu, tikai citaadaakaa balsii. Baigi diivaini patiesiibaa. Nu uzzvaniiju haterim. Aizgaajaam uz Feeniksu panjeemaam pa 50 g uz atvadaam un Nikijai Martini (kas Feeniksaa garsho kaa suuds, bet ko gan var gribeet no baara, ko es dziiraazk nosauktu par veikalu -> attieciigi nevis baarmenes, bet paardeveejas)

Nu un tad jau arii atvadiijaamies ar domu, ka peec ~2 meeneshiem visi atkal redzeesimies. Cik nopratu, Nikija atpakalj Latvijaa buus (ja buus) ar apalju punciiti. Lai gan neko nezinu. Ies laiks, tad redzees. Tsssss...

Nu ko. Gaidiisim jamos atpakalj. Ja Nikija tieshaam brauks atpakalj kopaa ar Mikinju.. tad buus baigi jauki &) Cereesim, ka vinja aatri dabuus piemeerotu darbu sheit un apguus muusu valodu. Sho to jau hatters vinjai iemaaciijis. Vispaariibaa, kaa vinja pati teica, vinja ljoti labi klausaas un uzskata, ka ar valodas apguushanu vinjai probleemu nebuus. Nu skatiisim kaa buus.

Tagad 2 meeneshus varees no shamiem atpuusties un pieveersties personiiigajiem plaaniem &)

Huh. Un sakaraa ar to, ka Aldis izdomaajis maajaas ~ peec nedeeljas ievilkt 1 mbit Telia i-netu (ko es ne visai atbalstu - tachu tas ir vismaz kaut kas)... saaku tomeer apdomaat par to dzelzhu iegaadi. Nu ta jau maniis.
>

Nu taa..



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]madevil
2005-11-21 15:38 (saite)
jeeeeeeeeeee kubaaaaaaaaa, DOTA ! :) mmmmmmhmmmmmmm, kaste jaapeerk :D wooooohoooooooooooooo

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]madevil
2005-11-21 15:39 (saite)
peerc no bro vinja veco kasti, shis tagad taisaas pirkt jaunu . eu toch, taa jau ir ideja :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rikella
2005-11-22 09:01 (saite)
bēbis?! OHO. btw nez kam viņš bilžu disku iedeva, lai atdod man?

(Atbildēt uz šo)


[info]cuba
2005-11-22 10:49 (saite)
Ak, jaa. Disks ar bildeem ir pie manis. So, kam vaig, tam iedoshu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bordo
2005-11-22 11:11 (saite)
šaparežu. Gaņī disku. 2dien pēc darba tas ir respektīvi šodien brauc pie manis :) Nu principā ta jau redzēs bet nu disku no tevis vaig savākt :) + par kastes iegādi. Pa smieklīgu naudiņu varēsi sabliezt normālu kasti koā, jo es no video un vēl no šā tā vaļā gribēšu tikt. Un tev pa normālu piķi varētu nogrūst. ta jau redzēs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2005-11-22 12:14 (saite)
HUH?
A kas pie tavis? &)
Mkey, tad jau laikam buushu! Ap pus devinjiem. Tas der?

Hmm un btw, nezini, kas vareetu buut par lietu, ja man daudzas bildes (fotograafijas) neraada (tb atveras balta lapa)? Kaut kaadi kodeki truuxt or smth?

Nu katraa zinjaa, ja kas vakaraa paluurees - disks man buus liidz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bordo
2005-11-22 12:43 (saite)
Nē tuss pie manis naf un nebūs bet es vienk pats negribu braukt uz centru so brauc tik pie mansi :) ke ke ke! /me pasmiin

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2005-11-22 13:27 (saite)
Mmm..
Es jau saaku shaubiities par savu ierashanos pie tevis shodien &))

Bildes var pagaidiit. Man arii slinkums taapat vien braukt pie tevis &P Njemot veeraa, ka esmu apslimis + veel tik veelu.

Ta jau mosh labaak kaadu dotu vakaraa &)

A par kasti nez. Njemot veeraa to, ka uz montaazhaam peedeejaa laikaa nebraukaaju, un domaajams - nebraukaashu, tad ar naudu taa pashvakaak (kameer hatters bij te taa normaali sanaaca pateereeties). So naakammeenes vareeshu izlikt max 100 Ls kompim (uzreiz). Janvaarii mosh veel 100, utt. Taapee jau es bik veel taa svaarstos ap to liizingu, jo tur nav viss jaamaxaa uzreiz. A uzreiz kasti shobriid nopirkt nevaru. + saakumaa japagaida, kad inetu ievilks, un tad spriediishu kas un kaa. Savukaart pirkt pa detaljaam var, bet tas ir chakars, jo paies laiks, kameer visu nopirkshu. Tas pats sanaak ar kraashanu.

Man jau liekas, ka vaig liizingu, bet jaapaskataas kaadi piedaavaajumi ir lietotaam kasteem (taj skaitaa arii tev un mosh bro). Man jau uuber monstru principaa nevaig. Pietiktu ar kaadu 1.1-1.8 Athlonu, 128 MB video, 512 RAM. DOtai pietiks &)
Reekjinos bez monja max uz kaadiem 200 Ls. Negribu pagaidaam vairaak izlikt. + moni kaut kur veel jaadabuu izdeviigi, vai arii jaatnjem X-Pacam savs vecais.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bordo
2005-11-22 15:05 (saite)
Nē nu katrā ziņa zini ka man būs videokarte mātesplate un procesors ko es mainīšu un tici man es tev pa labu cenu atdošu. (par proci gan vēl domāju mok atstāšu sev klokošanai :)) a 1.1 atlonu.. phhh nu beidz nesmīdini. Tagad ir ļoti patīkamas cenas normāliem herciem :) ietaupīt 10-20 ls uz mammu un proci tok naf vērts :) Patiesību sakot vaig pasēdēt pie alus kausa un paštukot kautko. Kā lai nokomplektē tef uber lētu kasti ar lielāko performanci :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2005-11-22 18:13 (saite)
Nu ok. Par to paseedeeshanu/parunaashanu piekriitu, jo saprotu saliidzinoshi mazaak no tiem dzelzhiem nekaa tu. Ja man buutu jaakomplektee dators no atsevishkjaam detaljaam, neesmu droshs, ka to pats speetu, jo nezinu kursh procis ar kuru maateni iet kopaa, kaadi cietnji ir labaaki, utt. &)

Tikai alu domaajams atlaushos dzert aatraakais naakamnedeelj sakaraa ar savu veseliibas staavokli. Nu kaut ko ne tik aukstu gan vareetu. Kaadu balzamu vai ko taadu. Katraa zinjaa ta jau sarunaas. Tu tagad centraa esi reti, taa kaa vairaak vai mazaak laiks ir atkariigs no tevis.

Un nu jaa.. protams, ka labpraataak peerku detaljas no saveejiem pa iipashi izdeviigaam cenaam un ar kaut kaadu garantiju, ka tur nekaads braakjis nebuus. Kaut ko sashtukos. &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?