Pilnmēness nogurdinātie - Pēcpiezīmes

About Pēcpiezīmes

Previous Entry Pēcpiezīmes13. Jun 2013 @ 08:46 Next Entry
Neiedziļinājos ļoti sīki, bet jāpiezīmē, ka principā atbalstu [info]pzrk, pat, ja viņa viedokli varēja uzskatīt par pārspīlētu. Katran cilvēkam ir savi svarīgie punkti, uz kuriem nevajag spiest. Un katrs var justies aizskarts vai apdraudēts arī tad, ja ir kaut ko pārpratis. Līdz ar to, jo provokatīvāk cilvēks izsakās, jo vairāk viņam jārēķinās ar sekām.
(ir doma)
From:[info]unpy
Date: 13. Jūnijs 2013 - 09:14
(Link)
Tā jau ir, tā jau ir. Nav jau ko daudz riņķī un apkārt runāt, visu var noformulēt daudz tiešāk - mūsdienām atbilstoša formula ir "jo vairāk kāds cilvēks izsakās, jo vairāk viņam jārēķinās ar to, ka var tikt iesaistīta policija". Un paliks tikai sliktāk(vai labāk, tas jau no katra indivīda pasaules redzējuma atkarīgs).
[User Picture Icon]
From:[info]helvetica
Date: 13. Jūnijs 2013 - 09:44
(Link)
Ciba ir pietiekami plasha vide, lai pro-delfu trolli varetu pulceties viena gala un tie, kam negribas katru reizi sanemt sudu - otra gala un visi dzivo laimigi. Sava pasa bloka var likt banus, atraugot un visadi citadi nebojat sev garastavokli, komuna nedaudz citadak, bet pozitivais - ja nepatik, taisi alternativu un tas, cik saprotu, ir jau noticis
From:[info]divi_g
Date: 13. Jūnijs 2013 - 10:42
(Link)
Cibas troļļojošajai galam savu komūnu ir vesels maiss, taču starp sev līdzīgajiem taču paliek garlaicīgi, un prasās pačakarēt smadzenes kādam citam.
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 13. Jūnijs 2013 - 14:29
(Link)
Kad tad tā nav bijis?
[User Picture Icon]
From:[info]pzrk
Date: 13. Jūnijs 2013 - 11:06
(Link)
Paldies.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba