Kā nejauši uztaisīt kafijas mērci |
Kā nejauši uztaisīt kafijas mērci | 4. Jul 2012 @ 19:32 |
---|
2 ēdkar. Provansas majonēzes (Žanis) 1 edkar. tumšās sojas mērces (Chaing Kwo) 1 ēdkar. olīveļļas iespējams, ka obligāti piepilināt citronu, bet varbūt arī nē
Garšo pēc kafijas, izskatās pēc kafijas (ar pienu), nav skaidrs, kur tādu likt, bet plānotajos salātos gan nē.
|
var iemarinēt vistu ar šito. Būs ok kkādiem spārniņiem.
jā, tā izskatījās. pat ne ok, bet gluži labi!
bet tā tak ir lieliska iespēja nejauši tikt pie kafijas salātiem!
ar tomātiem un gurķiem? hardly!
kas ir tas trauciņš, kurā tu iejauc tikai 4 ēdamkarotes kaut kā un, ņemot laukā to kaut ko, viss nepaliek uz trauka sieniņām, bet gan salātos? Tā, lūk, ir mīkla, kuras dēļ mērces es negatavoju (un neprotu gatavot), jo normālā traukā sataisīta tā parasti ir par daudz un nav kur pārpalikumu likt, bet jaukts viss iekšā pa taisno salātos - tā vairs nav "mērce"..
nu kamon, šāds variants tak ir gana šķidrs.
|
From: | begemots |
Date: |
5. Jūlijs 2012 - 09:57 |
|
|
superbowl finals!
|
(Link) |
|
|
|
Top of Page |
Powered by Sviesta Ciba |